103. rojstni dan je praznovala v družbi Kameleonov

Legendarna menedžerka skupine Kameleoni Olga Ogrin je 15. julija dopolnila častitljiva 103 leta. Poleg svojcev in sosedov so se ji na slavju pridružili tudi njeni Kameleoni.

Olga Ogrin pri 103 letih še vedno odlično kljubuje času. Foto: Ivan Pavlič
Olga Ogrin pri 103 letih še vedno odlično kljubuje času. Foto: Ivan Pavlič

KOPER > Ko smo jo pred tremi leti obiskali ob njenem 100. rojstnem dnevu, nas je pustila odprtih ust ne le s svojo zgovornostjo in navihanostjo, ampak tudi z odlično fizično formo, ki ji je tedaj še dovolila brezhibno sklanjanje v predklon. Telo je odtlej resda nekoliko opešalo in potrebuje podporo vozička, a Olginemu umu leta očitno ne pridejo do živega.

Ob rojstnodnevnem slavju je želela ob sebi svoje nekdanje varovance, ki jim je v 60. letih energično utirala pot na glasbene odre. Sin Jadran Ogrin, Tulio Furlanič in Marjan Malikovič, ki so skupaj z Danilom Kocjančičem kot srednješolci ustanovili skupino Kameleoni, so ji željo z veseljem uresničili, pri čemer se jim je pridružil tudi Vanja Valič, ki se je kot klaviaturist pridružil skupini leta 1966 in Ivo Mojzer, ki je marca leta 1968 zamenjal Furlaniča, ki je tedaj šel v vojsko.

Vse dobro, predvsem pa zdravja, Olgi Ogrin iskreno voščimo tudi iz uredništva Primorskih novic.


Najbolj brano