Kdo je podjetnici zažgal mercedes?

V Luciji, za avtobusnim postajališčem in tamkajšnjo gostilno, je v soboto dopoldne zagorel bel mercedes. Med domačini je hitro završalo, saj naj bi požar nekdo podtaknil, očividci naj bi videli moškega, ki je - tik preden so avto zajeli plameni - stekel stran.

V Luciji, za avtobusnim postajališčem in tamkajšnjo gostilno, je v 
soboto dopoldne zagorel bel mercedes. (Foto: PU Koper)
V Luciji, za avtobusnim postajališčem in tamkajšnjo gostilno, je v soboto dopoldne zagorel bel mercedes. (Foto: PU Koper) 

LUCIJA > Ognjeni plameni so parkiran beli mercedes začeli požirati v soboto okoli 9.40. Na parkirišče so prihiteli gasilci koprske gasilske brigade in piranskega gasilskega društva, ki so požar kmalu pogasili.

Foto: PU Koper)

Avto je lastnica, 42-letna tuja državljanka, doma v Luciji, parkirala na parkirišču pri blokih blizu avtobusnega postajališča. Vozilo naj bi bilo tam parkirano že več dni. V soboto pa so jo obvestili, da njen avto gori. Policisti so opravili ogled. Prve ugotovitve kažejo, da je avto nekdo polil z vnetljivo tekočino, zato preiskujejo sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. Včeraj preiskava še ni bila končana. Avto so že v soboto z vlečno službo odpeljali s parkirišča. Glede na to, da je zagorelo vozilo višjega cenovnega razreda, je jasno, da je nastala velika škoda.

Med domačini se je kmalu razvedelo, da je zagorel avto v lasti E. S., ruske podjetnice. Poročali smo, da je pred nekaj leti prek svojega podjetja postala lastnica nepremičnine v središču Portoroža, znane kot Kaštel, na katerem namerava postaviti trgovski center s podzemno garažo.


Najbolj brano