Ropar je z denarjem izginil v temo

Vstopil je v prostor, noseči uslužbenki prislonil na telo nek trši predmet in od nje zahteval denar. Ko mu ga je ta izročila, je obema uslužbenkama z lepilnim trakom zavezal roke in izginil v neznano. Odnesel naj bi nekaj tisočakov, policisti za roparjem, ki je v torek zvečer oropal Molov bencinski servis na Kozini, intenzivno preiskujejo.

 Foto: STA
Foto: STA

KOZINA > Ropar je v torek zvečer verjetno skrit v bližini Molovega bencinskega servisa na Kozini čakal, da prostore prodajalne zapusti zadnji kupec, nato pa tik pred deseto uro vstopil v notranjost servisa. Molova črpalka je namreč odprta do desetih zvečer. Neznani, delno zamaskiran moški, je eni od uslužbenk na telo prislonil trd predmet in ji ukazal, naj mu izroči ves denar.

Ta je to tudi storila. Ko je imel denar v vrečki, pa je ropar uslužbenki in njeni sodelavki, sicer študentki, z lepilnim trakom zavezal roki. Nato je stekel skozi vrata in izginil v noč. Uslužbenki, od katerih je bila ena noseča, sta 13 minut čez deseto uro poklicali policijo in prijavili, kaj se jima je zgodilo.

Na bencinski servis je takoj prihitelo več patrulj, tudi policisti s policijskimi psi, ki pa po naših informacijah niso našli sledov, kam je ropar izginil. Trenutno ni znano, ali je zbežal peš ali ga je v bližini čakalo vozilo ali celo sostorilec z vozilom. Po naših informacijah naj bi odnesel nekaj tisoč evrov.


Najbolj brano