V Portorožu prvi suši center v slovenski Istri

V Hotelih Lifeclass, ki sodijo pod Istrabenz Turizem, so poskrbeli za ljubitelje sušija in na prenovljeni terasi Mystica v Portorožu odprli suši center - kot poudarjajo - prvega v slovenski Istri. V prenovo terase so vložili približno 200.000 evrov, zabave ob odprtju pa so se udeležili mnogi znani gostje.

Zmagovalec MasterChefa Jaka Mankoč je bil tokrat v vlogi 
preizkuševalca. Foto: Lifeclass
Zmagovalec MasterChefa Jaka Mankoč je bil tokrat v vlogi preizkuševalca. Foto: Lifeclass

PORTOROŽ > Zmagovalec letošnjega kuharskega šova MasterChef, Koprčan Jaka Mankoč je na odprtje suši centra na terasi Mystica pripeljal svojo srčno izbranko. Aktualni evropski prvakinji v jadranju Tini Mrak je po treningu prav tako prijal svež suši. Zabave sta se udeležila tudi Pirančana Ivan Loboda, ki študira režijo v Londonu, in Igor Jelen Iggy, režiser in koreograf.

Iggy je skupaj z direktorjem Turističnega združenja Portorož Igorjem Novelom prvi poskusil vodno pipo, v katero sta si zamešala koktajl. Navdušen nad sušijem je tudi Patrick Vlačič, strokovnjak za mednarodno pravo in nekdanji prometni minister. “Šiša je zanimiva popestritev ponudbe. V Egiptu, kamor hodim na potope, si jo pogosto privoščim, od zdaj naprej pa mi je na voljo kar na domačem dvorišču,” je komentiral potapljaški inštruktor Bojan Bančič.

Matej Arh, urednik spletne družabne kronike pa je menil, da bo najnovejša ponudba Portoroža dodala piko na i spominom na vroče poletne noči.


Najbolj brano