Zimski oddih v Kranjski Gori

Kranjska Gora se pozimi spremeni v romantično vasico, ki vas vabi, da si vzamete prost dan, dva, tri ... in ga namenite sebi in svojim najdražjim.

 Kranjska Gora
Kranjska Gora 

Zakaj ga ne bi preživeli v destinaciji, ki je bila večkrat nagrajena z mednarodnim priznanjem Best ski resort, hotel Ramada Resort pa je že petič zapored prejel naziv Najboljši smučarski hotel v Sloveniji? V hotelih Hit Alpinea Kranjska Gora (Kompas, Ramada Resort in Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora) ter apartmajski hiši Vitranc, so tudi za letošnjo zimo pripravili pestro ponudbo za preživljanja prostih dni na snegu, v hotelu Kompas pa bodo goste pričakale prenovljene sobe.

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše goste. Zabavali se bodo s tematsko obarvanimi delavnicami, srečali s Kekcem, zaplesali v mini klubu, mini disku ter uživali ob pohodih z baklami po zasneženi Kranjski Gori z okolico. Po aktivno preživetem dnevu se bo prileglo še malo razvajanja. Ponudbo hotelov bogatita dva wellness centra. Prepustili se boste lahko spretnim rokam maserk, zaplavali v katerem izmed bazenov ali se ogreli v savnah (zeliščna, finska, turška). Sezono tudi letos zaključuje že vsem poznan paket Boom počitnic, ki se mu je letos pridružila še akcija Smučam brezplačno. Za slednjo sprejemajo rezervacije le še do sredine februarja, zato pohitite. Kranjska Gora s svojo okolico ponuja res široko paleto možnosti za aktivna doživetja in je tako idealna destinacija za preživljanje nepozabnih trenutkov v vseh letnih časih.

Kontaktni podatki: www.hit-alpinea.si, info@hit-alpinea.si, brezplačna številka: 080 88 30

Več o paketih najdete tukaj: https://www.hit-alpinea.si/sl/posebna-ponudba


Najbolj brano