Vdrli v hišo, potem pa zaprosili za azil

Opolnoči je policiste poklical moški iz Ilirske Bistrice in povedal, da so mu trije neznanci vdrli v hišo, enega od njih je uspel zadržati, dva pa sta pobegnila. Policisti so na kraju ugotovili, da gre za ilegalnega migranta, državljana Libije, brez dokumentov. Čez dobri dve uri so policisti prijeli še enega tujca, državljana Alžirije. Oba sta zaprosila za azil, zato so ju odpeljali v azilni dom.

Fotografija je simbolična. Foto: Sta
Fotografija je simbolična. Foto: Sta

PRIMORSKA > V Hrvatinih je včeraj dopoldan 38-letni kolesar zaradi nepravilne strani vožnje trčil v bok osebnega avtomobila. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Zaneslo ga je s ceste

39-letni voznik je včeraj popoldne vozil od Pivke proti Postojni. Pred Prestrankom je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v ovinku zapeljal izven vozišča in nekaj časa vozil po bankini. Nato je zapeljal na odbojno ograjo in ga je dvignilo v zrak. Zatem je avto padel in trčil v drevesa. Po trčenju si je voznik odpel varnostni pas, se izvlekel iz avta in obležal ob njem. S helikopterjem so ga odpeljali v UKC Ljubljana, stopnja poškodb še ni znana. Izdali mu bodo plačilni nalog.


Najbolj brano