Ko luksuz lastnikom limuzin ne zadošča ...

Audijeva prestižna limuzina A8 je bogatejša še za paket športne opreme, ki bo zadovoljila vse, ki jim še tako bogato opremljena limuzina ni dovolj in bi radi še bolj podžgali zavist sosedov in prijateljev.

Audijeva limuzina v športnem videzu.
Audijeva limuzina v športnem videzu. 

Za doplačilo slabih pet tisočakov so, denimo, na voljo tudi športni sedeži z vizualno integriranimi vzglavniki v dveh vrhunskih izvedbah usnja - valcona in unikat.

Ekskluzivni paket športne zunanje opreme vključuje še aluminijasto obrobo pod široko, izrazito pokončno mrežo hladilnika. Obroba ob straneh obdaja odprtini za zajemanje zraka, na sredini pa je razdeljena s satasto mrežo in pokončno prečko.

Stranska pragova sta v smeri proti zadnjima kolesoma nekoliko razširjena, kar jasno nakazuje, da je audi A8 serijsko opremljen s pogonom quattro. Spremenjena je tudi zasnova zadnjega odbijača z značilno satasto mrežo in poudarjenim difuzorjem. Aluminijasta letev ob straneh in zadaj markantno zaokroža zasnovo karoserije. Paket športne opreme bo v Nemčiji in na ostalih evropskih trgih naprodaj od konca januarja s ceno 1950 evrov za audi A8 50 TDI. Ekskluzivno bo na voljo tudi daytonsko siva barva laka.


Najbolj brano