Oven

Dinamični in vedri boste zelo uspešni v vaši novi vlogi, če boste le pozabili na neprijeten dogodek in začeli znova. Čeprav je ljubezen vaša najvišja življenjska vrednota, ji danes ne boste pripisovali prevelikega pomena.

Bik

Počutili se boste nekoliko utesnjeno in obenem izpraznjeno. Minuli prazniki so namreč terjali svoj davek, saj ste se precej razdajali. Čeprav bo vaše finančno stanje stabilno, boste pregledovali papirje, povezane s tem področjem.

Dvojčka

Včasih v odnosu do partnerja vidite samo eno resnico in to običajno vašo. Poskusite se kdaj postaviti v njegov položaj. Za masko prijateljstva vašega znanca se skrivajo globoka in hrepeneča čustva. Ne zapravljajte po nepotrebnem.

Rak

Vaše težave s sodelavcem bi minile, če bi si bili pripravljeni priznati, da nimate vedno prav. Od partnerja boste prejeli toliko ljubezni, kolikor ste jo tudi sami pripravljeni nuditi. Nagibali se boste k povečani fizični aktivnosti.

Lev

Takrat, ko se vam bo ponovno pojavil občutek, da imate kepo v grlu, bi morali resnično spregovoriti in povedati, kaj mislite in čutite. Vaša finančna stabilnost vam bo nudila veliko osebnega ugodja. Ne boste več trepetali pred staranjem.

Devica

Čeprav boste kar nekaj časa preživeli v družbi prijateljev, bodo vaše misli obremenjene z nerazrešenimi zadevami na poslovnem področju. Poskusite iz slehernega trenutka potegniti najboljše, kar vam ta lahko ponudi.

Tehtnica

Spoznali ste tudi temnejšo plat življenja, kar vas je naredilo še močnejše. Poslovno področje bo zapolnilo vsa vaša pričakovanja, dobro finančno stanje pa vam bo omogočilo trezen razmislek o vaši prihodnosti.

Škorpijon

Ne pozabite na prijatelje, ki so vam v preteklosti pomagali do položaja, na katerem ste danes. Mogoče jih boste v prihodnosti še potrebovali. Nekoliko utrujeni od preteklih naporov si boste le vzeli čas za počitek.

Strelec

Z romantičnostjo in dramatičnostjo boste danes lahko dosegli popolnoma vse, kar imate v načrtu. Lahko bi se pojavile nejasnosti v zvezi z vašim premoženjem. Nekoliko previdnejši bodite pri vseh finančnih izdatkih.

Kozorog

Kljub temu, da boste nekoliko pesimistični, bodo vaše misli usmerjene k novim načrtom. Razmišljali boste, kako bi spremenili vašo poslovnost, da vam bo v prihodnosti nudila več zadovoljstva na finančnem področju.

Vodnar

Nekoliko težje boste prestajali dneve v službi, službene poti vam bodo odveč, vendar se boste dobro obvladovali in v osebnih stikih pokazali dobro voljo. V odnosu do partnerja vam bo včasih primanjkovalo smisla za humor.

Ribi

Vaši odnosi s partnerjem bi bili boljši, če ne bi tako hitro padali pod vpliv svojih prijateljev. Nova ideja, povezana s promocijo ali reklamo, bo vašemu nadrejenemu zelo všeč. Vaša samokontrola bo na vrhuncu, kar bodo opazili tudi drugi.