Oven

Dobro počutje in razumevanje s partnerjem vas bo napolnjevalo s srečo in optimizmom. Kar nekaj vaših znancev in prijateljev bo iskalo oporo pri vas in danes boste zelo dobro odigrali vlogo tolažnika. Več se gibajte v naravi.

Bik

Prihajajo novice, ki jih pričakujete, z njimi pa nove odgovornosti in zadolžitve. Spremembe v odnosih z domačimi vam bodo sprva všeč, vendar se vam bo kasneje zazdelo, da situaciji niste več kos. Partner vam pripravlja presenečenje.

Dvojčka

Vedeli boste, kaj hočete, prav zato lahko pričakujete pozitivne spremembe tako na poslovnem kot na ljubezenskem področju. Predanost partnerju vam ne bo dovoljevala, da bi se spustili v ljubezensko avanturo.

Rak

Le poglobitev vase in razmišljanje o lastnem značaju vam lahko danes prinese, kar si želite. Vabilu na zabavo se boste odzvali. Daljša in nepričakovana pot v tujino vam bo polepšala vsakdanjik. Prijatelj vas bo presenetil z obiskom.

Lev

Pomagali boste sorodniku, ki vas bo presenetil z odzivom na vašo pomoč. Partner pa bo pomagal vam, da boste prišli do spoznanja o lastni vrednosti. Previdni bodite na poti, predvsem na daljših relacijah. Poslovne želje se vam bodo izpolnile.

Devica

Priznajte sebi in partnerju, da potrebujete počitek. Brez skrbi, naleteli boste na razumevanje. Na poslovnem področju skušajte doseči kompromis. Ne pozabite na obveznosti, ki jih imate v prijateljskem krogu.

Tehtnica

Drobna in nedolžna laž vas bo rešila iz zagate v službenem krogu. Denar, ki ga že težko pričakujete, prihaja, vendar z majhno zamudo. Pogovor s poslovnim partnerjem vam odpira nove priložnosti. Ne pozabite na gibanje.

Škorpijon

Ne iščite utehe tam, kjer je ne boste dobili. Malo samokritike vam danes ne bi škodilo, sicer boste za posledice nekaterih dogodkov vedno krivili druge. Kmalu se vam obeta finančni dobiček, a izkoristite ga racionalno.

Strelec

Odločati se boste morali tako na ljubezenskem kot na poslovnem področju. Odlašanje vam prinaša nevšečnosti, zato ne mencajte. Vaše hrepenenje po spremembah se bo kmalu uresničilo. Pogosteje prisluhnite tišini narave.

Kozorog

Glasba vam prinaša vse, kar boste v tem času potrebovali. Prebujena čustva bodo presenetila partnerja, pa tudi osebo, ki vas skrivaj občuduje in misli na vas. Pogodba, ki jo boste podpisali, vam prinaša dolgoročni dobiček.

Vodnar

Preveč pozornosti boste namenjali manj pomembnim življenjskim stvarem, kar bo povzročilo nekaj nesoglasij v družinskem krogu. Ne pretiravajte s skrbjo za boljši jutri. Razveselile vas bodo novice, povezane s službo.

Ribi

Deževne dneve boste izkoristili za globoka razmišljanja in poglabljanje v osebna, filozofska in družbena vprašanja. Skušajte dobiti skupen jezik s partnerjem in oprostite mu neko napako iz preteklosti. Razveselil vas bo denarni priliv.