Oven

Vaš trud za dobrobit sorodnika bo poplačan z zahvalo. Obstaja možnost nove ljubezenske zveze, ki za seboj vleče tudi poslovno pridobitev. Na finančnem področju boste veliko tvegali in uspeli. Več se gibajte.

Bik

Starši vam bodo pomagali in kar nekaj časa boste vložili v izpopolnjevanje svojih umetniških sposobnosti. Do partnerja ne boste vedno iskreni, včasih boste uporabili debele laži. Jezilo vas bo obnašanje sorodnika.

Dvojčka

Zasebno življenje vas bo razveseljevalo, težave pa boste reševali smotrno in premišljeno. Zaradi določenih dejstev boste spremenili odnos do nasprotnega spola. Začeli boste načrtovati oddih v tujini.

Rak

Potovanje, ki ste ga načrtovali, boste lahko morali odpovedati. Vaši dobrota in moralnost bosta v krogu sorodnikov obrodili sadove. S partnerjem vaju bodo vezale močne vezi in strasti. Slišali se boste s prijateljem iz tujine.

Lev

Vaši upornost in svojeglavost bosta pritegnili pozornost osebe nasprotnega spola. Previdni bodite na finančnem področju. Preden denar naložite ali posodite, dobro premislite. Brez prave komunikacije boste zašli v konflikt.

Devica

Spremenili boste pristop do svojih obveznosti - ne bodo vam v breme, ampak v veselje. Naučili se boste oproščati tako sebi kot drugim, osvežili pa boste tudi svoja načela o religiji in življenju. S pravo komunikacijo boste premikali gore.

Tehtnica

Zanimivo delo, povezano z nežnim spolom, vam bo prineslo rezultate. Dejstvo, da idealistično gledate na ljubezen in zakon, vas ne bo jezilo, ampak razbremenilo, saj si boste znali pojasniti marsikatero situacijo iz preteklosti.

Škorpijon

Ne bodite tako samokritični in se skušajte izogniti temu, da vedno prizadenete sami sebe. Bodite odkriti do okolja - pridobili bi in ne izgubili na ugledu. Pričakujete lahko priznanje pri delu, povezanim s tujino.

Strelec

Uspeh v organizaciji, ki je na določen način povezana s tujino, bo dvignil vašo samozavest. V odnosu do mlajših oseb boste nekoliko nepotrpežljivi. Pričakujete lahko prijetno presenečenje s strani partnerja.

Kozorog

Z marljivim delom boste dosegli uspeh, nadrejeni vam bodo naklonjeni. Previdni bodite, da vas neko razočaranje ne popelje k maščevalnosti. Upirali se boste obstoječemu režimu in skušali vnesti spremembe v odnos do bližnjih.

Vodnar

Razmišljali boste o globljih stvareh v življenju in prišli do zanimivih ugotovitev. Prosti čas boste aktivno izkoristili, poskrbeli boste za svoje telo in dušo. Presenetil vas bo odziv sorodnika na neke vaše besede.

Ribi

Samozavest in delovna iniciativa bosta dvignili vaš ugled v okolju. Nova literatura bo razširila vaše intelektualno obzorje. Le pogum vam bo prinesel uresničitev skritih poslovnih želja. Nova ljubezen je na obzorju.