Oven

Kljub skromnosti in rezerviranosti boste v odnosih izjemno uspešni. Rešili boste nekatere pretekle težave, bolj optimistični boste kot običajno. Ne precenjujte svojih miselnih in intelektualnih sposobnosti.

Bik

Zaradi bliskovitih dogodkov boste prisiljeni sprejemati življenjsko pomembne odločitve. Podjetni boste in ne boste se umikali izzivom. Na poslovnem področju boste naleteli na manjše težave z nadrejenimi.

Dvojčka

Odsevali boste energijo, odločnost, pogum in ambicijo, s čimer si boste pridobili kar nekaj novih zaveznikov tako v zasebnem kot v poslovnem krogu. Previdnejši bodite v stikih z nepoznanimi ljudmi, da vas ne bi kdo prevaral.

Rak

Bolj apatični boste kot običajno in zaprti vase. Pojavil se bo globlji notranji dvom zaradi bojazni pred tem, da bi bili materialno ali življenjsko ogroženi. Partnerju boste skušali posredovati nekaj duhovnih kvalitet.

Lev

Ne bi vam škodil razmislek o odnosu do drugih. Ne čudite se, če vam ljubezni ne vračajo v taki meri, kot jo pričakujete - tudi sami je namreč ne dajete veliko. Novo poznanstvo bo vneslo svežino v vaše zasebno življenje.

Devica

Tako psihično kot fizično se boste zelo dobro počutili. Usluge iz nedavne preteklosti se vam bodo obrestovale. Pazite, da v odnosih ne nasedete drugim. Pridobili ste si veliko življenjskih izkušenj, ki jih boste dobro uporabili.

Tehtnica

Pozornost boste usmerili na poslovno področje, a bodite zelo previdni pri poslih, ki so povezani s tujino. Vaša nerealna pričakovanja lahko izzovejo določena nesoglasja v družinskem krogu. Spremenili boste življenjska načela.

Škorpijon

Živčna napetost se bo pojavila zaradi nepričakovanih dogodkov na poslovnem področju. Objektivno ocenite možnosti lastnih uspehov in sposobnosti. Skušajte se hitreje prilagajati nastalim situacijam.

Strelec

Vaše reakcije na okolje bodo danes velikokrat nezavedne. Začetek novega prijateljstva vam bo vzel več časa za razmišljanje. Nekoliko previdnejši bodite na poslovnem področju. Zaslužek bo takšen, kot pričakujete.

Kozorog

Prijatelju boste odprto izražali čustva in občutke, kar bo ugodno vplivalo na vajin odnos. Urejeno stanje in mir doma bosta povzročila željo po organizaciji novega dela. Skušajte se obvladati na čustvenem in področju.

Vodnar

Ne skušajte s prevaro doseči želenega cilja. Okoliščine bi se lahko obrnile proti vam. Skušajte se umiriti, bodite previdni tudi pri poslovnih odnosih, kjer bi se lahko pojavile določene težave. Obujali boste spomine iz otroštva.

Ribi

Zaradi občutka žrtve boste sami sebe postavili pred dejstvo in se pravilno odločili. Večje uspehe in spremembe lahko pričakujete tako na poslovnem področju kot v zasebnem življenju. Previdni bodite pri stikih s sosedi in znanci.