Občina Ankaran išče kar 18 novih delavcev

Občina Ankaran je danes na svoji spletni strani objavila dolgo pričakovani razpis, s katerim iščejo nove uradnike, tehnično osebje in tudi direktorja občinske uprave. Zaposlili naj bi kar 18 ljudi ter tako okrepili podhranjeno občinsko upravo.

V ankaranski občinski upravi naj bi zaposlitev dobilo 18 
strokovno usposobljenih ljudi. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
V ankaranski občinski upravi naj bi zaposlitev dobilo 18 strokovno usposobljenih ljudi. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

ANKARAN > V ankaranski občinski upravi je zaželen direktor občinske uprave, ki bi imel vsaj visokošolsko prvo stopnjo izobrazbe in šest let delovnih izkušenj. Med obveznimi znanji je še opravljeni strokovni izpit iz upravnega postopka, funkcionalna znanja upravnega vodenja in upravljanja kadrovskih virov. Na to delovno mesto se je možno prijaviti do 8. junija.

V razpisu je omenjenih tudi devet uradniških in osem tehničnih delovnih mest, s čimer bi “nahranili” kadrovsko sestradano upravo.

Občina se prav tako aktivno pripravlja na poletne mesece in že išče ustrezne ljudi, ki bi organizirali in izvajali poletno varstvo. Lani so bile pri tem zelo uspešne študentke Pedagoške fakultete v Kopru, vabilo k sodelovanju z občino pa je namenjeno tako dijakom kot študentom. Ponujajo jim delo kuharskega pomočnika, kdor se bo prijavil, pa naj sam pri sebi preveri, ali izpolnjuje ankaranske želje: pričakujejo namreč nekoga, ki ima izkušnje, je iznajdljiv, odgovoren, prilagodljiv in z občutkom za red ter čistočo.

Zaželen je tudi natakar, takšen z izkušnjami, pa komunikativen, odgovoren in prilagodljiv. Nove delovne navade bodo mladi nabirali od 16. junija do 16. septembra oziroma po dogovoru.

Prijavo, ki naj vključuje osnovne osebne podatke, telefonsko številko in življenjepis z delovnimi izkušnjami, sprejemajo na elektronskem naslovu info@obcina-ankaran.si.

ALENKA PENJAK


Najbolj brano