Strunjanski ribič potreboval pomoč na morju

Včeraj pozno popoldne je patrulja Postaje pomorske policije prejela klic, da naj bi približno dve navtični milji od rta Strunjan potreboval pomoč ribič iz Strunjana, ki se mu je pokvaril čoln. Policisti so ribiča, ki je odplul navkljub zelo slabim vremenskim pogojem z močnim vetrom, kmalu našli in ga z njegovim čolnom varno odvlekli do priveza v Strunjanu.

Fotografija je simbolična. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Fotografija je simbolična. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

PRIMORSKA > V Kopru je nekdo v času med 23. in 26. aprilom prerezal gumenjak in s tem povzročil lastniku večjo škodo.

Eden zamoti prodajalko, drugi krade

V eno od koprskih prodajaln sta v sredo dopoldne vstopila dva moška. Eden je zamotil prodajalko, drugi pa je medtem iz blagajne ukradel približno 100 evrov.

Podobno se je zgodilo v eni od izolskih prodajaln, kjer je moški prodajalki ukradel 300 evrov, ter v Luciji, kjer je moški odnesel 90 evrov. Policisti intenzivno zbirajo informacije, da bi izsledili storilca.

Iz garaže na Markovcu izginil clio

V Kopru na Markovcu je nekdo iz garaže ukradel osebni avto znamke renault clio z registrsko številko KP UJ-205, ki je vreden 8000 evrov.

50-letni Pirančan ogrožal potnike na vlaku

V sredo zvečer so policisti prejeli obvestilo, da je na vlaku od Kopra proti Ljubljani potnik, ki ogroža ostale potnike. V Postojni so policisti identificirali 50-letnega Pirančana. Zaradi kršite javnega reda in miru so mu napisali plačilni nalog. Na vlaku se je nedostojno vedel do potnikov, med postopkom s policisti pa je kazal znake zmedenosti. Zdravnik mu je odredil hospitalizacijo.

Zelo globoko pogledal v kozarec in zajahal kolo

Včeraj okoli 13. ure je na cesti od Lazareta proti Ankranu padel kolesar, 46-letni državljan Romunije, ki stanuje začasno v Ankaranu. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v izolsko bolnišnico na pregled. Alkotest se je ustavil pri

1.44 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano