Cerar se je sprehajal po Kopru (foto)

Danes dopoldne je premier Miro Cerar opravil zasebni obisk v Kopru. S svojimi strankarskimi kolegi iz SMC (sekretarko vlade Lilijano Kozlovič, poslancem Markom Ferlugo, državnim sekretarjem na ministrstvu za finance Tilnom Božičem, državnim sekretarjem na ministrstvu za promet Juretom Lebnom in še nekaterimi lokalnimi člani SMC) se je sprehodil po tržnici in ob koprskem mandraču, kjer so organizatorji hiteli z zadnjimi pripravami na začetek otroškega teka 4. Istrskega maratona.

 Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > Ob tem je požel precej radovednih pogledov obiskovalcev, ki so z njim posneli kar nekaj selfijev. V ekskluzivni izjavi za Primorske novice je zatrdil, da se vlada zaveda problematike dolgega čakanja na mejnih prehodih s Hrvaško in da bo tudi v Bruslju poskušala omehčati ta režim.

“Začetek novega mejnega režima je padel v predpraznični čas, tako da je zadeva res postala dramatična. V prihodnjih dneh bomo naredili vse, kar se da, da bomo te kolone bistveno skrajšali. A ni vse odvisno od našega ministrstva, temveč tudi od hrvaške strani,” je še dodal. Nato pa se je odpravil proti Škocjanskim jamam (ob ostalilh dobrotah, ki jih je nakupil v Kopru, tudi s šparglji, krompirjem in medom v svoji vrečki), kjer ima stranka SMC danes regionalni posvet o aktualnih političnih dogajanjih.

DES


Najbolj brano