Štiri prometne nesreče zaradi poledice

Na hitri cesti med cestninsko postajo Nanos in Vipavo so se danes dopoldne zaradi poledice zgodile štiri prometne nesreče. Cesta je bila zaradi poledice nekaj časa zaprta, obvoz pa je bil urejen po regionalni (stari) cesti Vipava-Razdrto.

Na hitri cesti  med cestninsko postajo Nanos in Vipavo so se  
danes dopoldne   zaradi poledice zgodile štiri  prometne 
nesreče.  Foto: Leo Caharija
Na hitri cesti med cestninsko postajo Nanos in Vipavo so se danes dopoldne zaradi poledice zgodile štiri prometne nesreče.  Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Policija je bila danes, ob 8.43 obveščena o prometni nesreči na hitri cesti v Rebrnicah. 36-letna voznica avtomobila je zaradi poledenelega vozišča trčila v varnostno ograjo. Nekaj minutah zatem pa se je na tej relaciji zvrstilo še več drugih prometnih nesreč, skupno štiri. Gre za prometne nesreče z materialno škodo, udeležena pa so bila osebna vozila (poleg 36-letne voznice tudi trije vozniki, stari 29, 49 in 57 let). V treh obravnavanih primerih bodo prometni policisti prometno nesrečo zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico. Še vedno pa zbirajo obvestila glede okoliščin v zvezi s prometno nesrečo, v kateri je 57-letni voznik avtomobila trčil v ustavljeno vozilo DARS-a, ki je imelo nameščeno ustrezno signalizacijo za zaporo ceste.

Ob 13.13 so hitro cesto ponovno odprli.

Spletno uredništvo


Najbolj brano