Smučar si je zlomil nogo

Včeraj ob 13.43 je policiste nadzornik na smučišču Cerkno obvestil, da se je med smučanjem poškodoval smučar. Ugotovljeno je bilo, da je 32-letni moški med smučanjem po progi Lom št. 3 padel in si zlomil nogo.

Cerkno. Fotografija je simbolična. Foto: Saša Dragoš
Cerkno. Fotografija je simbolična. Foto: Saša Dragoš

PRIMORSKA > Poškodovanemu smučarju so na kraju prvo pomoč nudili reševalci tamkajšnjega smučišča in zdravniška ekipa ZD Idrija, kasneje ga je prevzela dežurna ekipa Helikopterske nujne medicinske pomoči z Brnika in ga z vojaškim helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policisti so tujo krivdo izključili, glede smučarske nesreče bodo policisti s pisnim poročilom obvestili pristojno Inšpektorat RS za notranje zadeve.

Trčila v brežino

Včeraj, nekaj minut po 20. uri, je bila policija obveščena o prometni nesreči na glavni cesti med naseljem Plave in Solkanom, v kateri sta bili udeleženiosebno in tovorno vozilo s priklopnikom. Prometni policisti so ugotovili, da je 42-letna voznica avtomobila vozila iz smeri Solkana proti naselju Plave. V ovinku je vozila z neprilagojeno hitrostjo, zaradi česar je med osebnim vozilom in tovornim avtomobilom prišlo do oplaženja, zatem pa je voznica z vozilom po nekaj deset metrov trčila še v kamnito brežino. Nihče se ni poškodoval. Povzročiteljici prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog.

Z dvorišča ukradel žago

Danes dopoldne so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o nedavni tatvini starejše motorne žage znamke husqvarna z dvorišča enega od podjetij v Biljah. S tem je nepridiprav oškodovancu povzročil za približno 250 evrov škode. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom podali ustrezen ukrep.

Prekratka varnostna razdalja

Včeraj zgodaj popoldne so policiste obvestili o prometni nesreči, ki se je pred nekaj dnevi zgodila na območju Nove Gorice. Ugotovljeno je bilo, da je 31-letna voznica 3. januarja letos nekaj minut po 9. uri vozila po ulici Tolminskih puntarjev proti Kidričevi ulici. Voznica je z vozilom ustavila pred prehodom za pešce in pustila mimo pešca, za njo pa je pripeljala 21-letna voznica, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v njeno vozilo. V prometni nesreči se je 31-letna voznica predvidoma laže poškodovala in je kasneje poiskala zdravniško pomoč. Policisti so 21-letni povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano