Oven

Od novih sodelovanj in prijateljstev lahko pričakujete nove poslovne in denarne uspehe. Prišli boste do novih spoznanj na področju religije, filozofije, ezoterike in s tem polepšali življenje sebi, partnerju in ostalim bližnjim.

Bik

Čeprav ne boste vedno zadovoljni s partnerskim odnosom, ga boste s svojim občutkom za skupnost v celoti izboljšali. Partner bo včasih naporen, vendar obenem tudi ljubeč. V nekem odnosu boste vztrajali, kar se vam bo obrestovalo.

Dvojčka

S spretnim ravnanjem si boste pridobili večji denarni vpliv v okolju, z vašim občutkom za poslovnost pa si boste zagotovili kar nekaj stalnih finančnih prihodkov. Zelo prijetni in plodni bodo vaši odnosi z mlajšimi osebami.

Rak

Izražena bo vaša potreba po miru in tišini, saj vaša kreativnost najbolj cveti takrat, ko delate sami. Svoje cilje na poslovnem področju boste uresničili z minimalnimi napori, še posebej v sodelovanju z večjimi organizacijami.

Lev

Bolj vam bodo ustrezala neobvezujoča prijateljstva, težko se boste sprijaznili s položajem v ozadju poslovne scene. Postavili se boste v ospredje dogajanja in pri tem uporabili dober način dokazovanja in samopotrjevanja.

Devica

Prevzemala vas bo nenasitna želja po učenju, razgibanost vaših misli pa bo vzrok za vaš notranji nemir. Vaše poslovno življenje bo bolj temeljilo na besedah kot pa na dejanjih, vendar boste vsakodnevne obveznosti zlahka opravljali.

Tehtnica

Nekoliko boste zaprti vase in zato ne boste izkoristili vseh možnosti, ki se vam bodo ponujale na čustvenem področju. Malokomu boste pustili blizu, vendar bodo tisti, ki jih boste, imeli od vas kar največ. Previdno na cesti.

Škorpijon

Ker boste želeli vse preizkusiti in občutiti, boste nehote pritegnili verbalne napade drugih ali celo zašli v težave s pravnimi in uradnimi osebami. V družbi bodite nekoliko bolj zadržani. Več se gibajte v naravi.

Strelec

Veliki dosežki in podpisi novih pogodb vas bodo na poslovnem področju presenetili, zadovoljni boste s seboj in svojimi dejanji. Intelektualno boste nagnjeni k dokazovanju, v čemer vas bo partner podpiral.

Kozorog

Odnos s partnerjem bo skladen in prijeten, občasno vam bo prepuščal vodstvo in dominacijo, kar bo vneslo svežino in privlačnost v vajin odnos. Poslovno področje vam prinaša večje uspehe, saj vse, kar delate, delate dobro.

Vodnar

Od partnerskega odnosa boste pričakovali več enakopravnosti tudi v denarnih in poslovnih zadevah, kar vam bo tudi dobro uspevalo. Pazite, da zaradi svoje občutljivosti ne bi sami sebe izolirali od okolja in zunanjih informacij.

Ribi

Znali boste potešiti svojo duhovno radovednost, čeprav vam bodo na področju podzavesti to oteževali nerazrešeni spori. Zaradi vaše močne in kontroverzne osebnosti bodo vaši odnosi s partnerjem včasih neharmonični.