Multivan za na teren

Multivan panamericana združuje udobje multivana in terenske zmogljivosti športnega terenca. Vozilo bo od maja naprej na voljo iz serijske proizvodnje.

Multivan bo kmalu pripravljen za (lažje) terenske podvige.
Multivan bo kmalu pripravljen za (lažje) terenske podvige. 

Multivan panamericana lahko zaradi za 20 milimetrov dvignjenega podvozja in 17- oz. 18-palčnih aluminijastih platišč brez težav premaguje tudi brezpotja. Terenskim izzivom bo zlahka kljuboval s strukturiranima sprednjim in zadnjim odbijačem, ščitnikoma za podvozje spredaj in zadaj, z ojačitvami na stranskih pragovih in s stransko folijo za zaščito pred udarci kamenja na spodnjem delu vozila.

Multivan panamericana se ponaša tudi z izstopajočo in obenem elegantno, suvereno zunanjo podobo: zatemnjena stekla v potniškem prostoru, zatemnjene zadnje LED-luči, zaščitna mreža hladilnika iz linije highline.

Za novi multivan panamericana bo poleg preizkušenega štirikolesnega pogona 4MOTION prvič alternativno na voljo tudi pogon na sprednji kolesi – kar že pri odločitvi za nakup omogoča večjo raznolikost in več svobode pri individualnih možnostih uporabe vozila. Z izjemo motorja TDI z 62 kW sta za novi multivan panamericana za vse bencinske in dizelske izvedbe na voljo obe vrsti pogona, sprednji in štirikolesni.

Cene za pustolovsko različico multivana še niso določene, naročila pa bodo predvidoma začeli sprejemati v začetku maja.

NR


Najbolj brano