Jazz igra naprej

Na slovenski trg je uradno zapeljala nova honda jazz. Tretja generacija s svojo prostornostjo, zanesljivostjo in napredno tehnologijo postavlja nove standarde v svojem razredu.

Nova honda jazz preseneča s prostornostjo.
Nova honda jazz preseneča s prostornostjo. 

Na novo hondo jazz so pri slovenskem uvozniku izjemno ponosni, saj je na varnostnem testiranju Euro NCAP novembra lani osvojila vseh pet zvezdic in je bila proglašena za najboljšo v svojem razredu za leto 2015. Kriteriji, ki so jih pri neodvisni varnostni organizaciji Euro NCAP upoštevali, so: varnost odraslih potnikov, varnost otrok v vozilu, varnost pešcev ter varnostna tehnologija v vozilu.

Z novo generacijo je honda jazz še prostornejša, hkrati pa tudi še vedno navdušuje s svojo praktičnostjo. Notranjost naredi zelo dober vtis tudi s kakovostjo materialov in izdelave. Srednji in višji nivo opreme med drugim ponujata multimedijsko napravo honda connect s 17,8-centimetrskim (7-palčnim) zaslonom na dotik.

V motorni ponudbi po novem najdemo le 1,3-litrski atmosferski stroj s 75 kilovati (102 KM) in 123 Nm navora. Poleg ročnega šeststopenjskega menjalnika je zanj na voljo tudi nova brezstopenjska avtomatika CVT.

Pri nas je novi jazz na voljo s paketi opreme trend, comfort in elegance, cene se gibljejo od 15.800 do 20.600 evrov. DG


Najbolj brano