V novi številki Primorskih novic preberite

Gostinec in podjetnik Aleš Piščanec, ki se poteguje za nakup Hotela Koper, zanika informacije, da ga posel ne zanima več. “Resda za vsako ceno ne bom vztrajal, vendar puške še nisem vrgel v koruzo,” pravi. Po drugi strani pa koprski župan Boris Popovič, ki se je prav tako podal v to hotelsko igro, vztraja, da o poslu sploh ne gre več razpravljati. “Za nas je zgodba končana. Sprejeli smo ponudbo DZS in jo podpisano vrnili družbi,” je odločen.

Aleš Piščanec vztraja pri nakupu Hotela Koper, župan Boris 
Popovič  pa meni, da je zgodba končana. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Aleš Piščanec vztraja pri nakupu Hotela Koper, župan Boris Popovič pa meni, da je zgodba končana. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

Delavcem Alp hotela končno del denarja

Po skoraj treh letih od stečaja bovške družbe Alp hotel si lahko nekdanji delavci obetajo prvo poplačilo. Denar verjetno najbolj željno čaka peterica nekdanjih zaposlenih, ki je v družbi delala vse do stečaja.

Dom bo, vendar ne samostojen

Če je hrpeljsko-kozinska občina lani idejo o vzpostavitvi doma upokojencev za nekaj časa zamrznila, saj je gradnjo izločila iz proračuna, se pot do odprtja doma znova odpira.

Pogojna za travo in kokain

“Če nočete poslušati, lahko tudi greste iz dvorane,” je koprski okrožni sodnik Matej Štros pred dnevi opomnil Dobrivoja J. iz Izole, ki je sodnika sredi razglasitve sodbe prekinil z besedami, da ni res, kar govori.

Obisk prvih filmskih predstav v prenovljenem Kinogledališču je presegel pričakovanja

Naval na prve kinopredstave v prenovljenem kinematografu je presegel vsa pričakovanja. Če bo šlo tako naprej, bodo v dveh mesecih dosegli število obiskovalcev, kakršno je bilo v celotni sezoni pred začetkom obnove Kinogledališča.


Najbolj brano