Oven

Nevezani ovni se bodo radi sprehajali po labirintu ljubezni, iskali več in več, dokler se zaljubljeni ne bodo prepustili sanjarjenju. Bodite potrpežljivi še nekaj časa. Kmalu boste začutili resnični plamen ljubezni.

Bik

Prehajate v mirnejše obdobje, v katerem boste lažje razsodili svoje delovne obveze. Uspeh vas čaka v poslih, povezanih s turizmom in trgovino. Bodite potrpežljivi, kajti prehajate v obdobje, ko vam bo vsa energija več kot koristila.

Dvojčka

V izredno formi boste, komunikativni in polni duha. Povečan optimizem se bo odražal tudi pri vaših fizičnih sposobnostih, zato je prav, da to maksimalno izkoristite. Presenečenje vas čaka preko telefonskih žic.

Rak

V naslednjih dneh bodo spremembe na področju ljubezni manjše in ne prevelikega pomena. Nahajate se v nevtralnem obdobju, v katerem vam bo pomembnejša svoboda in dober flirt kot pa resnejša zveza.

Lev

Vezani levi naj pazijo, da ne bi zanemarjali zakonskih dolžnosti, kajti nasprotna stran se bo ravno v teh dneh pokazala za zahtevno. Ne naslanjajte se na tujo pomoč, kajti v v tem trenutku je ne potrebujete.

Devica

Nahajate se v obdobju, ko ni pravi čas za nove zagone in zahtevne posle. Finančno poslovna novica bo prišla še pravočasno, lahko jo boste izkoristili. Bodite pazljivi, če najemate posojilo ali si sposojate denar.

Tehtnica

Naprezali se boste prek meja svojih zmogljivosti. Potrebujete počitek, da se lahko pripravite na nove naloge. Pogosto boste iz muhe delali slona ter precenjevali probleme in partnerjeve pomanjkljivosti. Ne spuščajte se v tvegane avanture.

Škorpijon

Občutili boste pomanjkanje komunikacije in nežnosti s partnerjeve strani, a ne bojte se - vajine zveze ni konec. Ne obupajte, kriza je prehodna, zato v odločitvah nikar ne nastopajte nepremišljeno in hitro.

Strelec

Izogibajte se kompliciranih del, ker bi vam danes delale precej preglavic. Raje se posvetite rutinskemu delu, ki ga dobro obvladate, saj se bo prav na tem pokazalo, da niste tako zanič, kot vas drugi ocenjujejo.

Kozorog

Možna so nesoglasja s sodelavci in nadrejenimi. Obdajal vas bo občutek, da vas premalo cenijo. Izolacija in zatiskanje oči pred problemi ni prava pot, bodite pogumni in se lotite težav korak za korakom.

Vodnar

Skušajte se pogovoriti z nekom, ne držite vsega v sebi, pogovor včasih celi globoke rane. S tem, ko se bo nekoliko spremenilo vaše presojanje položaja, se boste tudi težav v službi lotili nekoliko drugače. Zaupajte se osebi, ki vam je bila že doslej naklonjena.

Ribi

So stvari v življenju, ki se zgodijo nepričakovano, a so prijetne, da jih lahko kot dragocen spomin večno hranimo. Stiki z novimi poslovnimi partnerji bodo zelo prijetni, veselili se boste nove življenjske izkušnje.