Prodajal v zaklonišču

Pred dnevi je bilo na Markovcu v Kopru precej živahno. Domačini so dva dni opazovali policiste, ki so vstopali v zaklonišče na vrhu Markovca in v stanovanje v Semedeli. Včeraj so pojasnili, da so prijeli 35-letnega Koprčana, ki je preprodajal kokain, pri njem pa so našli še heroin in marihuano.

Zasegli so mu šest zavitkov 
kokaina. Foto: Pu Ljubljana
Zasegli so mu šest zavitkov kokaina. Foto: Pu Ljubljana

KOPER > Koprski policisti so pred časom prejeli obvestilo, da v enem od koprskih zaklonišč moški preprodaja prepovedano drogo. Po naših informacijah je šlo za zaklonišče med bloki tik pod vrhom Markovca, nad cesto tik pred semaforjem. Policisti so se na klic nemudoma odzvali in na kraju prijeli 35-letnega Koprčana. Pri njem so našli šest zavitkov kokaina, skupne teže 4,23 gramov, in cigaretni zvitek s prepovedano konopljo. Zaradi najdene droge so ga pridržali.

Od sodišča so nato dobili dovoljenje za hišno preiskavo njegovega stanovanja in zaklonišča. Najprej so preiskali zaklonišče, nato pa so prebrskali še njegovo stanovanje v Semedeli. Našli in zasegli so še manjšo količino heroina in konoplje. Osumljenca so temeljito zaslišali, nato pa ga izpustili na prostost in ovadili zaradi kaznivega dejanja prometa s prepovedanimi drogami. Po naših informacijah gre za novega dilerja, ki ga policisti in kriminalisti še niso zasačili pri tovrstnih opravilih.

DC


Najbolj brano