Oven

Romantično vzdušje vas bo nekoliko popustilo, vrnili se boste v stvarnost in se soočili s službenimi in finančnimi obveznostmi. Partner bo težko sprejemal nova dejstva, poskusite mu zadeve olajšati. Spremljala vas bo želja po neodvisnosti.

Bik

Zdelo se vam bo, da na poslovnem področju stojite pred nevidno steno, a brez skrbi, kmalu bo izginila. Ne hitite z neko finančno odločitvijo, za to boste imeli še veliko časa. Ugotovili boste, da ima neka oseba veliko prijetnih lastnosti.

Dvojčka

Nekdo vas bo na poslovnem področju zbegal, vendar boste zelo hitro ponovno stali na trdnih tleh. S priporočilom neke znane osebe boste nek vaš načrt hitro izpeljali. Nekdo vam bo vztrajno ponujal roko sprave.

Rak

Tako na poslovnem kot na finančnem področju vam bo uspelo napraviti red in se oddahnili. Povabljeni boste na srečanje ali sestanek neke zelene organizacije, pojdite, saj vam bo pisan na kožo. Na poti so prijetne novice.

Lev

Kljub manjšim službenim težavam vas bo premagala razsodnost in odločilnega koraka zaenkrat še ne boste naredili. Nekdo vam bo pokazal odkrito podporo in vam na finančnem področju naredil veliko uslugo. Odpravili se boste na pot.

Devica

Prepričani boste, da na finančnem področju ravnate pravilno, za to boste kmalu dobili potrditev. Vaša zadržanost do sodelavca je upravičena, vajin odnos se bo nekoliko spremenil. Presenečenje tokrat prihaja po pošti.

Tehtnica

Čutili boste neiskrene poglede v službi, vendar vas to kmalu ne bo več motilo. V zvezi s pomembnim finančnim vprašanjem vas čaka pomembno srečanje, ki se bo za vas dobro izteklo. Prijateljevali boste z različnimi osebami.

Škorpijon

Uživali boste v ubranosti vsakdana in se resno predajali službenim dolžnostim. S partnerjevo pomočjo boste postali bolj pozorni na svoj način življenja, začeli boste živeti bolj zdravo. Nekdo komaj čaka, da vas ponovno vidi.

Strelec

Vaša dobra volja bosta nalezljivi, sodelavci in nadrejeni vas bodo veseli. Novo nalogo, povezano s financami, boste več kot dobro opravili. Vaša zamisel se bo partnerju zdela nenavadna, vendar jo bosta skupaj izpeljala.

Kozorog

Pripravljeni boste na preračunljivo tveganje, izpeljali ga boste hitreje, kot ste domnevali. Na čustvenem področju nekoliko bolj zaupajte vase, v lastno očarljivost, šarm in lepoto. Rodila se bo ljubezen na prvi pogled.

Vodnar

Nekomu boste v službi dobro svetovali, kasneje boste zvedeli, da so nasvet upoštevali. Začeli boste raziskovati neko zadevo na finančnem področju in pri tem imeli veliko sreče. Razmislite o svojih dejanjih.

Ribi

Ko se boste na poslovnem področju oprli na svoje moči, boste presenetljivo ugotovili, da zmorete več, kot ste domnevali. V ljubezni vas že nekaj časa spremljajo strahovi, ki bi jih bilo treba odpraviti. Neka izjava vam bo vzela sapo.