Oven

Prevzeli boste nove delovne metode in sistem dela, previdnejši bodite pri analizi, knjiženju podatkov in pri delih, ki vključujejo porabo številk. Zelo zaželeni boste v družbi nasprotnega spola, vezani bodo deležni pozornosti s strani partnerja.

Bik

Finančno stanje vam ne bo povzročalo nikakršnih težav, podpis nekega dokumenta vam bo zagotovil uresničitev vaših načrtov, vezanih na nepremičnine ali vaše osebno premoženje. S partnerjem bosta našla številna skupna interesna področja.

Dvojčka

Partnerski odnos bo temeljil na odprtosti in prijateljstvu, zadovoljna bosta oba. Z odgovornostjo in vašo modrostjo boste dosegali lepe uspehe na vseh življenjskih področjih. V ljubezni bo nekaj novosti, prihaja osvežitev.

Rak

Vaše cilje boste v krogu sorodnikov vedno poskušali doseči na miren način, kar vam bo dobro uspevalo. Partner vam bo z razumevanjem stal ob strani in vajino zmago nad aktivno podzavestjo bosta slavila skupaj.

Lev

Pazite, da se ne bi v trenutkih depresivnosti zapirali vase in s tem partnerja odbijali od sebe. Prihajajo uspešni časi, če se boste le v odločitvah, ki so vezane tako na osebno kot na poslovno področje, povsem razumsko odločali.

Devica

Korak na poslovnem področju naredite šele takrat, ko boste razmislili tudi o posledicah, ki vam jih vaše odločitve prinašajo. Želeli si boste, da vas okolje začne jemati resno. V vsem, kar boste počeli, boste želi pohvale in uspehe.

Tehtnica

Hrepeneli boste po moči in oblasti, vaš magnetizem pa vam bo pri tem v veliko pomoč. Pri delu boste visoko motivirani, vztrajni, pridobili si boste veliko naklonjenost ljudi. Zaupajte vase in v lastno intuicijo, ki se vam do sedaj še ni izneverila.

Škorpijon

Vaša narava vam bo zagotovila uspeh pri vsakem delu, ki ni rutinsko, in na področju komunikacije, literature, sociale in povsod tam, kjer boste lahko uresničili svojo globoko željo po tem, da bi na določen način pomagali drugim.

Strelec

Partner bo vaše notranje potrebe nekoliko nejevoljno sprejel, vendar bo ljubezen tista, ki ga bo vodila, zato lahko pričakujete pozitivne spremembe tudi na čustvenem področju. V odnosu do drugih bodite pošteni in iskreni.

Kozorog

Nepredvidljivost, ki se vas bo držala, vam bo tokrat v oporo, saj boste zaradi svojega nekonvencionalnega načina komuniciranja in raziskovalnega duha postali idejni vodja v krogu ljudi, v katerem živite. V ljubezni vse dobro.

Vodnar

Pritegovalo vas bo vse, kar bo spodbudno delovalo na vaš um. V službi ne bo težav, saj imate vse znanje in izkušnje v malem prstu. Partner bo navdušen nad vašo osebnostjo. Zaradi negotovosti v otroštvu boste nekoliko nervozni.

Ribi

Nikar ne zanemarjajte čustvenega življenja, ki je potrebno za vašo popolno notranjo srečo in zadovoljstvo. Počutili se boste nekoliko utesnjene, vendar za to ne krivite svojega partnerja, temveč lastno, močno izraženo željo po osebni svobodi.