Oven

Vaše sposobnosti in nadarjenosti za različna področja boste v teh dneh bolj malo uporabljali; bolj se boste zanašali na intuicijo in delo opravljali rutinsko in mehanično, brez razmišljanja. Na ljubezensko področje ne boste vlagali veliko energije.

Bik

Zaradi pomanjkanja čustvene varnosti se boste popolnoma posvetili delu in varnost poiskali drugje. Ker se boste raje zadrževali v ozadju, svojih namenov ne boste vedno uresničili, čeprav boste imeli plemenite motive.

Dvojčka

Držali se boste uveljavljenega družbenega prepričanja in miselnosti, kar je v popolnem nasprotju z vašo naravo, od tod tudi vaši notranji strahovi. Pokažite svetu to, kar v resnici tudi ste. Poskusite biti bolj samozavestni.

Rak

Vaš pogled na življenje bo v teh dneh nekoliko črno-bel. Na poslovnem področju imejte v mislih, da če si sami ne boste pomagali, vam tudi nihče drug ne bo. S partnerjem se bosta ujela na duhovnem področju.

Lev

Vaša sposobnost izražanja čustev bo v tem obdobju zelo narasla, izžarevali boste ljubezen na vse strani. Občasna razdraženost izvira iz vašega poslovnega področja, ne dopuščajte drugim, da vas neprestano podcenjujejo.

Devica

Kar boste tokrat videli v svojem življenju, vam ne bo ugajalo. Kot da ste do sedaj premalo naredili ali ustvarili ... Ti občutki vas bodo kmalu minili. Ne imejte občutka krivde zaradi prijatelja, vsak si kroji usodo sam.

Tehtnica

Zaradi strahu, da bi odpovedali na poslovnem področju, se boste z izzivi dobro soočali. Drobni izbruhi jeze in nezadovoljstva ne bodo koristili vašim odnosom s partnerjem, bodite tolerantnejši v odnosu do njega.

Škorpijon

Vaše zdravstvene težave imajo tokrat globlji izvor. Da bi se jih znebili, se boste morali soočiti sami s seboj. Ker ne marate, da se na vas pritiska, boste na poslovnem področju danes nastopali ostro in energično.

Strelec

Zaradi dogodkov iz svoje preteklosti boste na poslovnem področju zelo previdni, kar se vam bo kmalu obrestovalo. Vaša kreativnost in nadarjenost se bo odlično odražala na področju estetike in notranje dekoracije.

Kozorog

Dogodki iz vašega otroštva vas bodo prisilili, da boste v teh dneh poskušali biti v središču pozornosti. Občutek osebne svobode bo v vas prebujal pozitivnejši odnos do življenja. Bodite previdnejši v denarnih zadevah.

Vodnar

Mašili si boste ušesa pred resnico, pa vendar boste globoko v sebi vedeli, da ima vaš partner prav. Na poslovnem področju si poskušajte priznati intuitivne in druge sposobnosti, drugi vas bodo cenili toliko, kolikor boste cenili sami sebe.

Ribi

Na poslovnem področju ste nekoliko obtičali. Ne zmorete narediti odločilnega koraka, bodite pogumni in tvegajte. V odnosu do partnerja boste vzpostavili pozitiven odnos - prijateljski, materinski in čustveni, zato bo vajina zveza cvetela.