Oven

Idilični zimski dnevi bodo prebudili vašo romantičnost in zasanjanost ter zrahljali vašo koncentracijo, tako da se boste morali v službi nekoliko bolj potruditi. K življenju boste pristopali mladostno, kar vam bo v oporo pri manjših razočaranjih.

Bik

V partnerskem odnosu boste našli potreben navdih, pri čemer se bo vaše ljubezensko življenje tesno prepletalo z duhovnim. Ker ste praktični in podjetni, boste znali dobiček iz preteklih investicij dobro uporabiti.

Dvojčka

Obeta se vam zanimiva ljubezenska zveza, ki bo od vas zahtevala veliko potrpežljivosti. Vaš partner bo zahteven in naporen, vendar tudi izjemno privlačen. Denarno stanje bo pogojeno bo odvisno predvsem od vas.

Rak

Partner vam bo nesebično poklanjal ljubezen, vračajte mu jo. Dosegli boste visoko stopnjo koncentracije, kar vam bo ponudilo možnosti za uspeh na področju bančništva, knjigovodstva in računovodstva. Vzemite si nekaj dni dopusta.

Lev

Izboljšanje vašega finančnega stanja ne bo samo plod vašega dela, saj bo k boljšemu statusu pripomogel tudi vaš partner. Vaša narava vam bo narekovala, da boste zadovoljni predvsem takrat, ko boste čutili, da ste drugim potrebni.

Devica

V nasprotju z vašo naravo boste danes nekoliko bolj rezervirani in avtoritativni. Spremljal vas bo občutek osebne neprilagojenosti, vendar vam bo ravno to dajalo neverjeten entuziazem in izreden delovni elan.

Tehtnica

Dobro denarno stanje vam bo nudilo občutek pomembnosti tudi v družbenem smislu, nekoliko bolj zadržani bodite pri večjih nakupih. Odnos s partnerjem bo zaradi vaše želje po dominaciji nekoliko napet in nestabilen.

Škorpijon

Poskušali se boste dokazati in potrditi na poslovnem področju, kar vam bo dobro uspevalo. Če boste negovali svoje duhovne naklonjenosti, boste te dni na vseh življenjskih področjih našli srečo in notranji mir.

Strelec

Ne boste veliko razmišljali o temnejših plateh življenja, uživali boste v zabavi, hkrati pa tudi v družinskem življenju. Vaše ambicije na poslovnem področju bodo zmanjšane, vse, kar boste dosegli, boste dosegli z lahkoto.

Kozorog

V odnosu do partnerja boste zvesti in ljubeči, kar vam bo zagotovilo stabilno čustveno življenje. Imeli boste veliko mentalne energije, ponudila se vam bo možnost za uspeh na področju športa. Previdnejši bodite pri fizičnih opravilih.

Vodnar

Zelo dobro boste funkcionirali v skupinah, uspeh vam je zagotovljen na področju tehnologije in povsod tam, kjer boste lahko originalni in inventivni. Začutili boste močno potrebo po umiku iz svojega vsakdanjega okolja.

Ribi

Odnos s partnerjem bo prijeten in sproščen, občasni manjši izlivi ljubosumnosti bodo popestrili vajino zvezo. Zaradi manjše fizične aktivnosti bi bilo dobro vašo vitalnost obdržati v dobri formi. Preverite svoje finančno stanje.