Na prostem bodo silvestrovali v Kopru, Izoli in Piranu

Novemu letu bodo nazdravili v Kopru, Izoli in Piranu. Že popoldne pripravljajo prireditve za otroke.

 Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Foto: Zdravko Primožič/Fpa

> Koper: Ob 17. uri bodo v Taverni praznovali najmlajši, ki jih bo obiskal tudi dedek Mraz. Po 21. uri pa bodo nastopili Platana, Rock the Pop, Gedore in Žiga Rustja. Ali bo ob polnoči nebo razsvetlil ognjemet, bo odvisno od vremena - če bo močna burja, ognjemeta ne bo. Zaradi prireditve bo za promet zaprta Pristaniška ulica (od tržnice do Ukmarjevega trga).

> Izola: Silvestrski program na Manziolijevem trgu bo začel ob 22. uri, novo leto bodo tam pričakali s skupinama Peach kiss in Ne me jugat ter Rudijem Bučarjem.

> Piran: Tudi na Tartinijevem trgu bodo na vrsto najprej prišli najmlajši, ki bodo praznovali že po 15. uri. Od starega leta se bodo v Piranu poslovili s skupino Mambo kings in gostjo Natalijo Verboten. Iz Lucije bo v Piran vozil brezplačni avtobus. Če bo vreme slabo, bo otroško praznovanje odpadlo, silvestrovanje pa bodo preselili v šotore na teniška igrišča v Lucijo.

> Portorož: Veselo bo tudi 1. januarja. Potem ko se bodo najpogumnejši ob 14. uri okopali v mrzlem morju, se bodo ob 16. uri na portoroški ploščadi lahko ogreli na zabavi s skupino Blue Angel Gang z gosti, ob 18. uri pa pa bo ognjemet.

HR


Najbolj brano