Oven

Planeti vam bodo v veliko pomoč pri sklepanju poslov, ki se bodo kakor po nekem skritem pravilu vedno izšli v vašo korist. Z poslovnim uspehom boste resnično prekosili samega sebe. Nekdo vas nosi v srcu, izkoristite priložnost.

Bik

Če vam na poslovnem področju v prvem zamahu ne bo uspelo, nikar ne obupajte, temveč razmislite, kako naprej. Zares samozavestni boste takrat, ko se boste sprijaznili sami s seboj in poslušali svoj notranji glas.

Dvojčka

Na poslovnem področju se boste vedno znova dokazali s svojimi sposobnostmi in izpopolnjenim znanjem. Zbližali se boste z ljudmi okoli sebe, rodile se bodo nove, genialne zamisli. Ne bodite tako negotovi, čas je za naslednji korak.

Rak

Z obnovljeno energijo boste pohiteli pri delu, čaka vas veliko prijetnih trenutkov v krogu sodelavcev. Na poti k vašim začrtanim ciljem ne bo ovir. V odnos s partnerjem se bo te dni vrnilo nekaj pretekle romantike.

Lev

Ker nikoli ničesar ne naredite polovično, ampak mora biti vse popolno, boste na poslovnem področju tudi tokrat dosegli to, kar hočete. Velik vtis bo na vas naredilo vse tisto, kar bo novo in nenavadno. Nekdo vam bo nekaj priznal.

Devica

Zgrabite poslovno priložnost, ki se vam bo ponudila. Z njo lahko veliko pridobite in vaša prihodnost bo varnejša. Razpeti med razumom in čustvi se boste v nekem odnosu odločili za zmes obeh. Usoda je tista, ki vaju bo združila.

Tehtnica

Iz dneva v dan boste imeli več upanja, da boste delo, ki si ga tako želite, tudi dobili. Z finančnim uspehom boste resnično prekosili samega sebe. Strast vas bo pripeljala do tiste meje, da boste spoznali, kaj je prava ljubezen.

Škorpijon

Iz dneva v dan boste imeli več upanja, da boste delo, ki si ga tako želite, tudi dobili. Z finančnim uspehom boste resnično prekosili samega sebe. Strast vas bo pripeljala do tiste meje, da boste spoznali, kaj je prava ljubezen.

Strelec

Nova poslovna pridobitev vam bo v marsičem olajšala življenje. Če na srečo ne boste gledali z minljive strani, vam bo kmalu jasno, v kakšni meri je prisotna v vašem življenju. Življenje je prekratko, da bi se obremenjevali s predsodki.

Kozorog

Ko boste sprejeli dejstvo, da se v življenju zgodijo tudi stvari, na katere ne morete vplivati, se boste veliko bolje počutili. V odnosu s partnerjem boste znali povedati, kaj hočete in to tudi dobili. Novice iz tujine.

Vodnar

Uspešnih potez na poslovnem področju še ne bo konec, zato si lahko kmalu obetate obilno žetev. Pred vami je razgiban dan, v katerem se bodo prepletala čustva in razum. Neka zadeva ni tako zapletena, kot se vam zdi.

Ribi

Sodelavec bo spoznal, da je v službi za vse dovolj prostora, in vam nehal metati polena pod noge. Višek energije lahko izrabite za dodatno izobraževanje ali navezovanje stikov s tujino. Nekdo vas bo popolnoma očaral in pridobil na svojo stran.