Najlepši je samski

Ugibanj prelestnih deklet o najlepšem na sončni strani Alp, ki pri moških cenijo predvsem kvadratke na trebuščku, je konec. Mister Slovenije je namreč v sredo zvečer v ljubljanskem Cirkusu postal 19-letni Mitja Nadižar iz Lucije.

Deset najlepših se je prebilo v veliki finale
Deset najlepših se je prebilo v veliki finale 

Mladenič je nedavno na klin obesil študij ladijskega strojništva in se podal na pot manekenstva. Na tekmovanje se je prijavil po prepričevanju sestre, ki ima očitno dober nos za lepe fante. Njeno vztrajanje je obrodilo sadove.

V razvedrilnem delu je nastopil tudi mister Slovenije 2012 Matjaž Kumelj, ki ga televizijski gledalci poznajo po nastopih v resničnostnem šovu Znan obraz ima svoj glas. Na prireditvi pa je manjkal lanski zmagovalec - Jure Rugani - ,ki je trenutno maneken v Singapurju.

Po razglasitvi najlepših je zmagovalec Mitja Nadižar povedal, da zmage ni pričakoval, saj so se v finale prebili res postavni mladeniči. Seveda pa ima najlepši Slovenec zdaj svoje sanje. Najprej se bo posvetil svetovnemu izboru za mistra international, ki bo oktobra v Seulu. Upa pa, da se mu bodo po osvojitvi naslova odprla vrata v svet mode.

V to je trdno prepričan tudi Erik Ferfolja, lastnik licence za izbor najlepšega, ki je med drugim dejal: “Če si mister Slovenije, pomeni, da imaš velike možnosti, da postaneš svetovna zvezda na področju mode in morda tudi drugih področjih, če imaš talent.”

Lento mister fashion days je prejel Nejc Zidar iz Velikih Lašč, cosmo mister pa je postal Domen Mihelič iz Velenja.

Na tokratno tekmovanje se je prijavilo 50 kandidatov iz vse Slovenije. Med deset najboljših pa so se prebili: Aljoša Kuzmanovski iz Ljutomera, Bojan Radusinović iz Velenja, Mitja Nadižar iz Lucije, Matic Pogorelec iz Kočevja, Domen Mihelič iz Velenja, Jakob Horvat iz Spodnjih Dupelj, Dmitrij Halužan iz Pragerskega, Goran Krajcar iz Izole, Nejc Zidar iz Velikih Lašč in Klemen Zagorščak iz Celja. Največ všečkov na facebooku, 744, pa je zbral Bojan Radusinović.

KZ


Najbolj brano