Oven

Izpolnila se vam bodo vaša upanja, ki jih gojite na ljubezenskem področju. Vpliven prijatelj vam bo pomagal do pozitivnih sprememb na poslovnem in materialnem področju. Nekdo vam nastavlja zanko - pazite, da se ne ujamete.

Bik

Hitro se boste morali odločati, saj vas bo partner presenetil s svojimi zahtevami. Omejitve, ki ste jih od sedaj imeli na poslovnem področju, se bodo sprostile. Razmislite o svojem intimnem življenju - ste z njim zadovoljni?

Dvojčka

Zdravstvene težave so posledica vaših prevelikih naporov in pretiranega truda, da bi se dokazali na vseh področjih. Kljub temu, da partner ne bo izpolnil vseh vaših pričakovanj, boste kar zadovoljni z vajinim odnosom.

Rak

Zaradi nesoglasij v družinskem krogu in razočaranj si boste zaželeli, da bi se odselili iz kraja vašega sedanjega bivanja. Možnosti za novo partnerstvo na čustvenem področju boste dobro izkoristili. Ne odrecite usluge prijatelju.

Lev

Previdni bodite pri delu doma, predvsem pri tistem, ki je povezano z ognjem. Razočaranje v odnosih z otroki vam ne bo vzelo optimizma, saj je le kratkotrajno. Fizično boste polni energije in elana in zelo aktivni.

Devica

Vaši nestrpnost in nekompromisnost bosta povečali vašo občutljivost in dovzetnost za kritike, zato boste previdnejši in modrejši v odnosih do bližnjih in do okolja. Tveganje na poslovnem področju bo obrodilo sadove.

Tehtnica

Manjše razočaranje v partnerstvu bo povzročilo več nepričakovanih posledic, kot ste jih sami predvidevali. Lahko bi iskali oporo pri otroku, vlil vam bo novih življenjskih moči. Ne bodite negotovi, lotite se posla.

Škorpijon

Podvomili boste v svoje poslovne in finančne sposobnosti, vendar bo vaš dvom povsem neutemeljen. Na krajši poslovni poti vas čaka prijetno presenečenje, ki vam bo na neopazen način začelo spreminjati življenje.

Strelec

Previdnost pri pogovoru z uradno osebo ne bo odveč. Zaradi razočaranja v odnosih s prijateljem boste omejili vašo naklonjenost in pripravljenost nudenja pomoči tudi drugim. Na ljubezenskem področju večjih sprememb ne bo.

Kozorog

Osebnostne spremembe bodo vplivale tudi na vaš način dela. Nihanje med romantičnostjo in nežnostjo ter med originalnostjo in kreativnostjo bo pritegnilo vašega partnerja, ki vam bo posvečal več pozornosti kot običajno.

Vodnar

Pred vami je čas razmišljanja in osebnostnih hotenj. Ne dvomite več - odločite se in pojdite naprej. Nerazumevanje z bližnjo okolico vas bo nekaj časa obremenjevalo, nato pa vlilo novih življenjskih moči. Priznajte napako.

Ribi

Ugotovili boste, da ste za marsikateri neuspeh v preteklosti krivi sami. Sprememba vaše osebnosti prinaša pozitivne spremembe tudi v vašem okolju, pa tudi na vašem poslovnem področju. Vaš novi načrt bo materialno donosnejši.