Oven

V ospredje boste postavili željo po zabavi, delo in obveznosti boste potisnili na stran, saj boste poslovno in denarno področje z lahkoto obvladali. Veliko energije boste vložili v to, da bi vas drugi videli v pozitivni luči.

Bik

Sproščen odnos do življenja in do okolja vam prinašata uspešnost in popularnost na poslovnem področju. Z razumskim ravnanjem na denarnem področju se boste izognili neprijetni situaciji. Nekdo vas na skrivaj opazuje.

Dvojčka

Vaše moči boste usmerili v sedanjost, ker boste ugotovili, da preteklosti ne morete spremeniti. Previdno ravnanje na poslovnem področju vam prinaša trajno denarno stabilnost. V partnerju boste našli ljubimca, zaveznika in prijatelja.

Rak

Povezali se boste z nekom, ki vam bo pomagal pri vaših denarnih načrtih. Lažje boste zadihali na poslovnem področju, kjer boste dokončali kar nekaj manjših opravkov. Pričakovanja, ki jih gojite na čustvenem področju, se bodo uresničila.

Lev

Osredotočenost na delo vam bo pomagala dokončati pomembno zadevo in s tem izboljšati vaš poslovni položaj. Zbližali se boste z osebo, h kateri vas vleče srce. Izboljšanje finančnega področja vam bo omogočilo nov, izdaten nakup.

Devica

Vaš novi način izražanja ustvarjalnosti bo odločilno vplival na vaš odnos s partnerjem. Zaradi pozitivnega sporočila v službi boste kar žareli od sreče in zadovoljstva. Samskim devicam se obeta ugoden ljubezenski razplet.

Tehtnica

Hitro ukrepanje na poslovnem in denarnem področju vam prinaša tako osebni uspeh kot uspeh v delovnem okolju. Z ljubljeno osebo vas čakajo prijetni trenutki v dvoje, s pridihom romantike in erotizma. Pozabite na avanturo.

Škorpijon

Dan boste izkoristili za nova, obetavna poslovna srečanja ter za podpis neke nove, uspešne pogodbe. Vezani škorpijoni bodo obdani s pozornostjo partnerja, nevezani bodo doživeli ljubezen, ki bo spremenila njihovo življenje.

Strelec

Potem ko boste dobro pretehtali trenutne poslovne razmere, se vam bo rešitev pojavila na dlani. Prosti čas boste izkoristili za prijateljska srečanja, saj ste potrebni sprostitve in zabave. Vaša pretekla prizadevanja se bodo bogato obrestovala.

Kozorog

Partner se bo odzival na vaša pričakovanja in želje. še sami boste prijetno presenečeni. V odnos do drugih in do dela boste vnesli red in disciplino, kar vam bo, med drugim, zagotovilo tudi dobro počutje. Varujte se navideznih prijateljev.

Vodnar

Po krajšem premisleku se boste na čustvenem področju odločili za spremembo, ki bo zelo pozitivno vplivala tudi na vašega partnerja. V službi izberite srednjo možnost, vaš tempo bo dovolj hiter, da boste še vedno lahko ujeli uspeh.

Ribi

Pred vami je pomembno obdobje, ko boste na poslovnem področju prišli do zaključnega sklepa. Ne boste izpustili lepe priložnosti, s katero bo vaše čustveno življenje bogatejše. Veliko boste razmišljali o smislu življenja.