Oven

Sodelavcu ne povejte vsega, dokler ne boste prepričani, da bo naredil pravi korak. S svojo nadarjenostjo boste povsod zbujali pozornost. Nekdo vas ne zavaja, ko vas navdaja z upanjem. Nekoliko bolj popazite na svoje zdravje.

Bik

Najbolje bo, da na poslovnem področju sledite tistemu, v kar verjamete. Vzponi in padci sprožijo človekovo ustvarjalnost in željo po ravnovesju in skladnosti. Jutro začnite s sadjem in zeliščnim čajem. V ljubezni vas čaka poseben dogodek.

Dvojčka

V službi vam bodo zaupali nalogo, ki zahteva umetnost spletkarjenja; ne boste jih razočarali. Privoščite si dovolj časa za obede, nikar ne hitite. Iz besed neke osebe boste marsikaj razbrali. Poskusite z igrami na srečo.

Rak

Na poslovnem področju se bodo zadeve zasukale drugače, vendar boste imeli dovolj časa, da se boste lahko prilagodili novim razmeram. Preglejte vašo garderobo in če je potrebno, pojdite po nakupih. Nekdo slepo verjame vašim obljubam.

Lev

V službi boste ujeli pravi trenutek za napredovanje. Nekdo se bo metal na kolena, da bi si pridobil vašo naklonjenost. Namesto po pivu sezite po izvlečkih hmelja, bolje boste spali. Spoznali boste, da sta z neko osebo ustvarjena drug za drugega.

Devica

Zaradi spoštovanja pravičnosti boste v službi vedno bolj priljubljeni. Ne zavrnite poslovne ponudbe samo zato, ker je neobičajna. Kljub izrazitemu humorju je neka oseba na dnu srca romantična. Bodite previdni pri vožnji na daljše relacije.

Tehtnica

V službi upoštevajte namig nadrejenih; na denarnem področju se bodo stvari uredile tako, kot si želite. Presenetile vas bodo novice in denar. Čaka vas nenavadno potovanje, na katerem se bo domišljija prepletala z ljubeznijo.

Škorpijon

Nekdo vam bo ponujal novo zaposlitev in obenem nov način življenja, premislite. Partner bo imel poseben posluh za vaše potrebe in želje. Drugi vedo o vas le toliko, kolikor jim sami dovolite. Amor je na vaši strani.

Strelec

Odgovor na denarno vprašanje prihaja hitro in nepričakovano. Nekomu je veliko do tega, da bi se odzvali poslovnemu povabilu. Pri vožnji bodite pozorni na omejitev hitrosti. Zaradi vaše navzočnosti bo nekomu srce hitreje razbijalo.

Kozorog

Lažje bo, če vodstvo igre prepustite svojemu poslovnemu partnerju, odpočijte si. Vaše zamisli bodo izvirne, pridobili si boste sloves previdne osebe, na katero se drugi lahko zanesejo. Nekdo še vedno potrebuje vašo ljubezen.

Vodnar

V službi imajo dobro mnenje o vaših miselnih sposobnostih; spoznali boste, kakšno vlogo imate v poslovnem življenju. Nekdo se bo odzval tako, kot pričakujete. V neki osebni zadevi sledite intuiciji, ste na pravi poti.

Ribi

Preden na poslovnem področju stopite v akcijo, zadevo še malo obdelajte. Prisluhnite nasvetom, vendar se zanesite na lastno presojo in uspeli boste. Za to, da boste v ljubezni dosegli svoj cilj, se boste morali trdo boriti.