Na cestah je spet pokalo

V minulih dneh je na primorskih cestah večkrat pokalo. Nekaj udeležencev se je poškodovalo, nesreča, ki se je zgodila včeraj zjutraj na Ankaranski cesti v Kopru, pa je za nekaj časa ohromila promet v bližini nakupovalnega centra Supernova.

Na lokalni cesti med Kačičami in Rodikom je voznik avta zapeljal s ceste in trčil v drevo Foto: Pgd Materija
Na lokalni cesti med Kačičami in Rodikom je voznik avta zapeljal s ceste in trčil v drevo Foto: Pgd Materija

PRIMORSKA > Na Ankaranski cesti v Kopru je včeraj silovito počilo okoli 8.50. Trčili sta osebni vozili, pri tem pa je ena oseba ostala ukleščena v vozilu. S tehničnim posegom so jo rešili gasilci koprske poklicne brigade in jo nato predali v oskrbo medicinskemu osebju.

Okoli 13. ure je avtomobil med Volčjo Drago in Dombravo zapeljal z vozišča in se prevrnil na streho. Novogoriški poklicni gasilci so zavarovali kraj nesreče in pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe.

V soboto zvečer, okoli 21.40, je voznik med Podgradom in mejnim prehodom Starod zaradi počene gume z avtom zapeljal s ceste. Nastala je manj-ša škoda, v vozilu pa se je laže poškodovala sopotnica. Posredovali so bistriški gasilci in reševalci.

Pri izvozu s hitre ceste na Vogrskem sta v soboto pozno popoldne trčila avtomobila. Poškodovanemu udeležencu so pomagali reševalci, novogoriški poklicni gasilci pa so zavarovali mesto nesreče in postavili prevrnjeno vozilo na kolesa.

V petek zvečer, okoli 21. ure, pa je voznik na lokalni cesti med Kačičami in Rodikom z avtom zapeljal z vozišča in končal v obcestnem jarku ter trčil v drevo. Voznik se je v nesreči poškodoval. Posredovali so gasilci PGD Materija in ZGRS Sežana, ki so zavarovali in razsvetlili mesto nesreče, zdravstvenemu osebju pa pomagali pri nudenju prve pomoči poškodovanemu vozniku. V nadaljnjo oskrbo so ga prevzeli sežanski reševalci in dežurni zdravnik iz hrpeljskega zdravstvenega doma. SK


Najbolj brano