Oven

Ni čas, ko bi lahko podpisovali nove pogodbe, v finančnih zadevah bodite zelo previdni, še posebej pri večjih načrtovanih izdatkih. S svojo voljo boste dosegli takšno koncentracijo, da se boste izognili sumničavosti.

Bik

Na poslovnem področju boste opravili zamujena dela, plačajte še pravočasno neporavnane račune. Vaše misli bodo jasne, dejanja pravočasna in pogumna. V odnosu do partnerja boste imeli nekaj skrivnosti, ki naj to tudi ostanejo.

Dvojčka

V odnosu do drugih boste iskreni, odločni in odprti. Občutili boste, da imate nadzor nad svojim življenjem. Na poslovnem področju boste v nek projekt vlagali dodatne napore, kar se vam bo kmalu obrestovalo.

Rak

Gradili boste odnose s tistimi, ki jih ljubite ali so vam blizu. Vaša čustva bodo povezana z razumom, nemirni boste in v odnosih nepotrpežljivi. Določene zdravstvene težave bi se lahko pojavile zaradi vaših prenapetih živcev.

Lev

Negovali boste lepoto na vseh področjih življenja in iskali harmonijo, še posebej v odnosu do partnerja. Vaše želje in potrebe bodo bolj izražene kot običajno. Dan izkoristite za sodelovanje s tistimi, ki so vam blizu ali jih ljubite.

Devica

Pred vami je aktiven dan, ko boste energijo porabljali v konstruktivne namene. Čas je, da začnete na novo načrtovati svojo prihodnost in se ciljev dosledno držite. Svoje želje boste dobro usklajevali z razumom.

Tehtnica

Za vas bo danes najbolj pomembno, da razumete situacijo, v kateri ste se znašli vi in ljudje okoli vas. Izogibajte se pretiranemu zaupanju v odnosih. Našli boste način, s katerim boste razširili svoje življenjsko obzorje.

Škorpijon

Svoje talente boste začeli dobro izkoriščati, življenje, ki ste ga do sedaj živeli, se bo začelo kazati tudi na vašem zdravju. Ponovno boste začeli ocenjevati lastne vrednosti. Želi boste rezultate tistega, kar ste nekoč sejali.

Strelec

Čas je, da naredite inventar preteklosti in da se znebite vsega tistega, kar ni aktualno. Glejte naprej v prihodnost in naredite si nove, dolgoročne načrte. Vaše fleksibilno obnašanje se bo tokrat izkazalo za koristno.

Kozorog

Vzeli si boste čas za raziskovanje svoje notranje narave, dobro boste razvijali in uporabljali svojo ustvarjalnost. Izogibajte se vsemu tistemu, kar boste imeli za sumljivo ali lažno. Obeta se vam možnost za velik dosežek.

Vodnar

Vaša tendenca k temu, da bi se izognili obvez, bo ojačana. Ukvarjali se boste s težavami drugih, da bi se izognili soočanju s svojimi težavami. Imeli boste priložnost, da notranje zrasete in dozorite. V ljubezni sprememb še ne bo.

Ribi

Za poslovni uspeh boste potrebovali tisto, kar že imate: samozavest, inteligenco in nadarjenost. Posvetujte se s partnerjem, v slogi je moč in morda boste slišali mnenje, ki ga bo vredno upoštevati. Vaša iskrenost bo nagrajena.