Oven

Občutili boste potrebo, da izrazite svojo osebnost, da vas drugi vidijo v najboljši luči in da ste vedno opaženi. Težko boste prenašali tujo avtoriteto, še posebej nekoga mlajšega od sebe.. Velikodušni boste, družabni in odprti.

Bik

Ste celovita osebnost z velikim življenjskim žarom. Vaš pogled na življenje bo predvsem praktičen, z nekaj zdrave filozofije. O sebi boste imeli dobro mnenje, elastični boste, lahko bi vas pritegnila kakšna oblika športa.

Dvojčka

Imeli boste neobičajno veliko količino osebne energije. Z ljudmi boste prihajali v konflikt, vse dokler ne boste bolje spoznali sebe. Vaša močna osebnost se bo morala nekoliko prilagoditi drugim, da bi vas bolje razumeli.

Rak

Naučiti se morate voditi svojo osebnost in porabljati energijo na pozitiven način. Zelo pomembno vam bo to, da vas drugi občudujejo in spoštujejo, za kar pa se boste morali še malo potruditi. V službi boste težko prenašali podrejeno vlogo.

Lev

Na poslovnem področju boste najboljše rezultate dosegli pri individualnem delu, ko boste lahko pokazali svoje sposobnosti. Prišli boste v konflikt s svojimi starši, saj si boste želeli delati in živeti na svoj način. Potrpite še malo.

Devica

Veliko vam bo pomenilo to, da v življenju napredujete in se potrdite za vsako ceno, vendar boste morali sprejeti kompromis. Nagonsko boste razumeli želje in potrebe nasprotnega spola. Hitro boste spreminjali razpoloženje.

Tehtnica

Zaradi svoje povečane občutljivosti boste težko prenašali kritiko. Brez težav boste kazali svoja čustva in občutke, zaradi svoje privlačnosti in odprtosti boste priljubljeni med ljudmi. Uživali boste v družbi prijateljev in družine.

Škorpijon

Svoj oster jezik boste zamenjali z razumevanjem ljudi in s sočustvovanjem z njimi. Hitro se boste lahko razjezili, vendar na jezo tudi hitro pozabili. Vaša čustva bodo vplivala na vaše odnose, kako, bo odvisno od vas.

Strelec

Zdelo se vam bo, kot da ste prepuščeni na milost in nemilost drugih, ko bo tekla beseda o službi, domu in partnerju. Zaradi vaše občutljivosti boste potrebovali podporo drugih. Vaša predstava o samem sebi bo zelo pozitivna.

Kozorog

V odnosih z drugimi boste polni razumevanja in sočutja, vaša občutljivost na potrebe drugih vam bo utirala pot k uspehu. Pritegovala vas bosta tradicija in preteklost, ki ju boste uspešno uskladili z novimi tokovi.

Vodnar

Opirali se boste na intuicijo, učili se boste in spoznavali preko občutkov. V določenem trenutku boste morali razrešiti sporne odnose s poslovnim ali čustvenim partnerjem. Trdno boste povezani z domom in družino.

Ribi

Pazite komu , kdaj in kaj boste povedali, da ne bi prišlo do nesporazuma. Vaša intelektualna radovednost ne bo nikoli ugasnila - tako na psihičnem kot na fizičnem področju. Zelo dobro se boste razumeli z mlajšimi osebami.