Oven

Sreča in uspeh sta tokrat na vaši strani. V poslovnih zadevah boste sami sebi in drugim dokazali, da si upate in da ste pripravljeni na večje izzive. Preverite stanje na svojih računih in družinski proračun. Sreča v ljubezni.

Bik

Zvezde vam bodo danes naklonjene na vseh področjih, zlasti uspešni pa boste pri stvareh, povezanih z urejanjem prostora in v komercialnih delih. Prilagodite svoje finančne načrte trenutnemu položaju.

Dvojčka

Pripravite se na to, da boste v poslovnih zadevah morali tokrat sami poskrbeti zase. V veliko pomoč vam bo nekdo, ki ga že dolgo niste videli, a se bo pojavil kot naročen ob pravem času. V ljubezni bo čas prinesel vse.

Rak

Spraševali se boste, kaj si v resnici od poslovnega področja želite in kakšni naj bodo vaši načrti za prihodnost. Dejavnost, ki ste se je pred asom lotili, se bo uspešno razvijala. V ljubezni prisluhnite glasu srca.

Lev

Novice v zvezi z denarjem vas bodo odrešile skrbi. Ničesar in nikogar ne bo, ki bi lahko ogrozil vaša dosedanja poslovna prizadevanja. Čas je primeren za začetek nečesa novega, premišljenega. V ljubezni je čas za odkrit pogovor.

Devica

Čeprav ste imeli na poslovnem področju nekaj težav, se vam bo v bližnji prihodnosti nasmehnila sreča. Odločnost vam bo prišla prav, ko se boste pogovarjali o neki pomembni odločitvi. Srce vam bi hitreje bilo ob neki osebi.

Tehtnica

Nekdo iz vaše poslovne bližine vam bo poskušal malce ponagajati, k sreči ga boste še pravočasno spregledali. V finančnih in osebnih zadevah ne izgubljajte časa, pojdite naprej. V ljubezni neko povabilo še vedno velja.

Škorpijon

Sledite svojim finančnim ciljem. Zaradi dobrih sposobnosti za komunikacijo se bo vaš krog znancev širil. Okusili boste lagodno življenje, se rešili dolgov in se znebili težav. V ljubezni se ne lotevajte stvari, ki si jih v resnici ne želite.

Strelec

V prihodnjih dneh boste spoznali nekaj zelo zanimivih in prijaznih ljudi, ki vam bodo odkrili nek čisto nov svet. Zasebno bo vse tako, kot si želite, saj bosta s partnerjem razčistila star nesporazum. Zelo dobro se boste počutili.

Kozorog

S srcem boste pri partnerju, ta pa vam bo ljubezen bogato vračal. Zdaj je čas, ko lahko prosite za več, kot ste vajeni in se vam ni treba bati zavrnitve. Možnosti za napredovanje v karieri so tokrat velike. V ljubezni uberite bližnjico.

Vodnar

Bodite potrpežljivi pri urejanju uradnih zadev. Čas je, da izklopite obveznosti in se predate užitkom. Poiščite čas za razgovor z nadrejenimi in predstavite svoje zamisli. Odnosi z domačimi se bodo uredili, partnerski odnos bo cvetel.

Ribi

Uživali boste pri delu v službi, včasih boste opravili tudi delo drugih. V finančnih zadevah se vam nasmiha sreča, čas je, da svoje prednosti izkoristite. Uresničili boste načrte v zvezi z izbranko ali izbrancem svojega srca.