Oven

Poslovne odločitve, ki jih boste danes sprejemali, boste zelo hitro spremenili v dejanja. Zagotovili si boste stabilno finančno varnost. V ljubezni se bodo stvari odvijale tako, kot ste si želeli. Novo upanje za samske ovne.

Bik

To bo za vas dan srečanj in zabave, na katerih boste glavna zvezda. S praktičnostjo si boste na finančnem področju zagotovili red in stabilnost. Počakajte z odgovorom na poslovno vprašanje. S svojim šarmom boste v ljubezni zmagovalec.

Dvojčka

Zaradi številnih poslovnih obveznosti bi bilo dobro, da bi si stvari na novo organizirali. Kljub temu, da bo za vas dan nekoliko kaotičen, vam bo prinesel čudovite rezultate. Neko povabilo bo močno vplivalo na vaše ljubezensko življenje.

Rak

Vaš trud bo na poslovnem področju prav kmalu poplačan. Odlično boste obvladali finančno situacijo, razmišljali boste o nekem dolgoročnem načrtu. Samski raki naj nekoliko bolj zaupajo intuiciji in manj srcu.

Lev

Razmislite o tem, ali se je bolje v neki poslovni zadevi boriti ali vse skupaj ignorirati, vzelo vam bo veliko časa in energije. Ne delajte si skrbi zaradi finančnega stanja, vse se bo obrnilo v vašo korist. Uresničite čustvene namere.

Devica

V vašem urejenem in organiziranem življenju ne bo ničesar primanjkovalo, pa vendar ne boste povsem zadovoljni, potrebovali bi spremembo. Lahko se udeležite kakšnega zanimivega tečaja ali pa si omislite novo pričesko.

Tehtnica

Danes boste spoznali sebe in to bo za vas zelo pozitivno, saj boste pridobili veliko mero samospoštovanja. S podpisom dokumenta si boste zagotovili trajno finančno varnost. Nova romanca bo samske tehtnice vidno spremenila.

Škorpijon

Pridružili se boste skupini, o kateri ste že v preteklosti razmišljali. Svoje misli usmerite v materialno plat življenja, prav kmalu se vam bo to obrestovalo. Nevezani škorpijoni se bodo zavedali, da gre ljubezen po svoji poti.

Strelec

Vztrajnost in visoka kakovost vašega dela bosta tisti, ki ju bodo nadrejeni pri vas najprej opazili. Poslovne odločitve, ki imajo dolgoročne posledice, preložite na naslednji teden. Denar tokrat prihaja po nekoliko neobičajnih poteh.

Kozorog

Pred vami je delovno uspešen dan, odlična priložnost se vam bo ponudila na finančnem področju. Na prvo mesto postavite družabno življenje in partnerja, ob koncu dneva pa vam ostalo nekaj trenutkov samo zase.

Vodnar

Otresite se neprijetnih misli, povezanih z vašim poslovnim področjem, to bo za vas lahko opravilo. Vaše finančno stanje se bo izboljšalo, prišel je čas, ko boste trajno zadovoljni. Partner vam bo dal vedeti, da ste zanj nepogrešljivi.

Ribi

Izbrskali boste podatek ali informacijo, ki vam bo na poslovnem področju lahko koristila. S podjetnostjo in kančkom sreče vam bo finančni načrt v celoti uspel. Počutili se boste prerojeni in polni neizmerne življenjske moči.