Oven

Nekatere stvari se ne spreminjajo, nekatere pa lahko z malo dobre volje spremenimo sami. Projekt, ki ga imate v mislih, vam bo prinesel dobiček. Smejte se in svet se bo smejal z vami. Z malce domišljije boste v ljubezni dosegli želeno.

Bik

Nekdo se v službi namerava umakniti, prihaja vaš čas. Na finančnem področju boste našli posrečeno kombinacijo, ki jo boste odlično obvladovali. Novo pogodbo boste speljali po svojih željah. Nekdo bi za vas ustavil tudi čas.

Dvojčka

Ostali boste zvesti sami sebi in svojim načelom, obenem pa delu vtisnili osebni pečat. Vaše uspešno sodelovanje v zadevi, povezani z razvojem vašega kraja, bo dobro vplivalo na vse kolektiv. V odnosih boste težko našli prave besede.

Rak

Sprva se vam bo zdelo, da se vam na poslovnem področju ne bo izšlo, pa se bo. Čaka vas finančni uspeh. Vaša duša hrepeni po prostranstvih in svobodi, mikalo vas bo po avanturi. Nekdo bo počaščen, če se boste odzvali povabilu.

Lev

Malo je tistih, ki lahko ob vas ostanejo ravnodušni, bodite pozorni v službi, nekdo opreza za vami. Dajte partnerju še eno priložnost, ne bo vas razočaral. V ljubezni se bodo zadeve nekoliko ohladile, a še vedno bo vroče.

Devica

V službi je vaša strategija korektna, ne pustite se speljati na led. Držite se pregovora, da se človek počuti varneje, če se naredi majhnega. Partner varuje ljubezen do vas skrbno kot zaklad. Nevezane device bodo prijetno presenečene.

Tehtnica

Razmislite o svojih potezah na finančnem področju, nekaj ste v preteklosti spregledali. Naleteli boste na preprosto in zanesljivo poslovno ponudbo, izkoristite priložnost. Ne vpletajte osebnih čustev v poslovne zadeve.

Škorpijon

S spoznanjem, da nihče ne obvlada in zmore vsega, boste za lep čas obdržali vaše notranje ravnovesje. Počakajte, da se zadeve na finančnem področju umirijo, nato pa pogumno naprej. V ljubezni je čas za akcijo.

Strelec

Potrudite se, še vedno lahko uresničite svoje poslovne sanje, izkoristite vašo nadarjenost in spretne prste, uspeh je blizu. Partner ve, da brez vas ne bi bil to, kar je. Sorodniki se že veselijo vašega obiska.

Kozorog

Situacija na finančnem področju ni tako brezupna, kot se vam zdi, poglejte na zadevo z druge plati. Iz zanesljivih virov boste izvedeli pomembno poslovno novico. Ni še prepozno za neko odločitev glede vaše ljubezni.

Vodnar

Delali boste s polno paro in si ustvarili lepše in boljše življenje. V službi ne morete vedno ustreči vsem, odločite se tako, da bo najbolje za vas. Prisluhnite drugim, ne morejo se vsi motiti. Darežljivi boste do svojih prijateljev.

Ribi

Vsi moramo živeti s preteklostjo in vedno smo v mislih nekoga nekaj posebnega. Na poslovnem področju vam bo uspelo pregovoriti pomembno osebo, da se vam pridruži. Molk je včasih zlato. Ne bojte se, partner ve, kaj dela.