Oven

Iz navade boste naredili nekaj, kar bo vaš sodelavec razumel kot izziv, zato vam bo tudi sam ponagajal. Novica na čustvenem področju vam bo pomagala, da boste izbrali med dvema najbolj privlačnima možnostma.

Bik

Če se boste nove naloge lotili samozavestno in s potrebno mero odločnosti, vas v službi nihče več ne bo mogel zaustaviti. Ne obračajte hrbta tistim, ki so na vaši strani, in ne izbirajte si neuresničljivih ciljev na čustvenem področju.

Dvojčka

Tudi če vas bo kdo vabil s predlogi o spremembi službe, ostanite raje zadržani in počakajte na pravilni vrstni red načrtovanih dogodkov. Nekdo bo poskušal pritegniti vašo pozornost, če ne drugače z govoricami in z izzivanjem.

Rak

Čeprav vas sodelavec iz dneva v dan bolj ceni, se z neko vašo odločitvijo ne bo strinjal. Spremembam, ki se vam v kratkem obetajo na čustvenem področju, se boste zlahka prilagodili. Ne krivite drugih za svoja zgrešena dejanja.

Lev

Poslovna srečanja in pogovori, od katerih bo odvisna vaša poslovna prihodnost, se bodo končali bolje, kot ste predvidevali. Skrbi na čustvenem področju bodo kmalu pozabljene, predali se boste veselju in zabavi.

Devica

Ne bodite neučakani na poslovnem področju, saj vam je že jasno, da je tokrat sreča na vaši strani. Na čustvenem področju se prepustite lastnim občutkom in odpustite partnerju napako iz preteklosti. Previdno si izbirajte prijatelje.

Tehtnica

Kljub temu, da boste poslušali nasvete in pripombe sodelavca, boste na koncu le naredili po svoje. Partnerju boste tokrat z izbranim darilom povedali več kot s še tako prikupnimi besedami. Čas je za neko odločitev.

Škorpijon

Ne čakajte na ugodnejši trenutek, ampak pohitite in si zagotovite prednost pred nekom, ki delo opravlja z levo roko. Ker se partnerjevo interesi in načrti razlikujejo od vaših, je tokrat bolje, da vi popustite. Pazite na krvni obtok.

Strelec

V prihodnjih dneh se ne boste mogli pritoževati nad tem, da vam je dolgčas. Zabava, na katero boste povabljeni, bo presenetila vašega partnerja, pa tudi nekoga drugega. Slišali boste novice, ki vam bodo ogrele srce.

Kozorog

Planeti bodo povzročili pravi mali kaos tako na čustvenem kot na poslovnem področju. Najbolje, da si vzamete čas za premislek in kasneje izpeljete načrtovano. Ne zaupajte svojih srčnih skrivnosti drugim.

Vodnar

Ne dovolite si, da vas potegne v vrtinec nepričakovanih poslovnih dogodkov, sami boste stežka našli izhod. Obnovili boste neko staro prijateljstvo, na čustvenem področju pa se predali valovom strasti in presenečenj.

Ribi

Planeti vam prinašajo ugodne novice na poslovnem in pravnem področju, zadeve boste obvladali tako, da se bo sodelavec čudil. Pazite, da ne boste v odnosu do partnerja prehitri z besedami, poskušajte ga bolje razumeti.