Oven

Ne obujajte preteklih spominov, ampak poglejte v prihodnost. Vaš pogled na čustveno življenje bo nekoliko nejasen, zato del odgovornosti, ki jih partnerstvo zahteva, poskusite sprejeti nase. Fizično se boste dobro počutili.

Bik

Previdnejši bodite pri vseh službenih zadevah, pri podpisovanju pogodb in pri vseh službah, ki so povezane z denarjem. Stabilnost vašega finančnega področja vam bo omogočila tudi nepričakovane izdatke.

Dvojčka

Zadeva, ki jo rešujete na poslovnem področju, bo tokrat pokazala tudi nekaj svetlih strani. Pridobili si boste spoštovanje nadrejenih in sodelavcev, vendar bo med njimi tudi nekdo, ki ga razjeda zavist. Pazite na svoje zdravje.

Rak

Ker vas bodo v razmišljanju in odločitvah vodila čustva in ne razum, se ne prenaglite v sodbah o bližnjih in prijateljih. Poskušajte uskladiti svoja upanja in želje ter realne možnosti na finančnem področju.

Lev

Jupiter vam obljublja srečo v vseh finančnih in pravnih vprašanjih. Če bi se le malo potrudili, bi si lahko ustvarili pravo malo bogastvo. Težje boste prenašali avtoritete, povsod boste hoteli biti prvi.

Devica

Za razplet na čustvenem področju boste tokrat morali malo počakati. Čeprav se bosta s partnerjem odlično ujela, boste imeli občutek, da le ni vse tako, kot bi moralo biti. Ljubosumnost je dobrodošla le, če je v mejah normale.

Tehtnica

Ne pozabite, da so malenkosti in drobne pozornosti tiste, ki bi lahko izboljšale vaš partnerski odnos. Potrpežljivost v vseh pravnih, uradnih in poslovnih vprašanjih bo danes vaš najboljši adut. Denar je že na poti.

Škorpijon

Kljub temu, da niste izbrali pravega trenutka, lahko pričakujete uspeh na poslovnem področju. Intuicija bo vaše vodilo pri pogovoru s pomembno osebo. Nasmejali se boste šalam na lasten račun.

Strelec

Ko boste storili nekaj dokončnega in odločnega, ne bo poti nazaj - zadeve na poslovnem področju se bodo končno le uredile. S partnerjem bosta dobro sodelovala v vseh družinskih vprašanjih. Sreča bo vaša stalna spremljevalka.

Kozorog

Dejstva bodo na poslovnem področju govorila sama zase in bodo dovolj prepričljiva, da si boste lahko oddahnili. Nenaden preblisk vam bo razjasnil situacijo na čustvenem področju. Kreativni boste kot že dolgo ne.

Vodnar

Na poslovnem področju boste uspešno izbrali pravo bližnjico in s tem pridobili na času. Čas je, da odprete svoje srce in čustva nekomu novemu. Praznični dnevi so prebudili vaša že nekoliko otopela čustva.

Ribi

Ni igre brez tveganja, tudi na ta način si lahko zagotovite finančno varnost. Nekdo bo potreboval vaše neomajno zavezništvo, od vas pričakuje ugoden odziv. Tudi nesporazumi so sestavni del ljubezni.