Oven

Občutili boste močno potrebo po tem, da svetu pokažete, kaj v resnici mislite in čutite. Spremljala vas bo prirojena erotična privlačnost, težav z nasprotnim spolom ne boste imeli. Na poslovnem področju ni čas, da bi izzivali usodo.

Bik

Partner vas bo pri vsem spodbujal, nudil vam bo tako moralno kot finančno podporo. Čas je, da ponovno razmislite o vašem sistemu vrednot, saj ste do sedaj denar postavljali na prvo mesto. Presenečenje prihaja s strani sorodnikov.

Dvojčka

Postali boste tihi vodja neke skupine ali organizacije, saj ste najboljši pri pripovedovanju vicev in zgodbic. Na poslovnem področju se stvari zaostrujejo, čas je, da naredite naslednji korak. Vaše finančno stanje bo dobro.

Rak

Eden od staršev bo močno vplival na vaše življenje in oblikovanje vaših življenjskih načel in navad. Od partnerja boste včasih preveč pričakovali, sprejmite ga takšnega, kot je. Izražajte svojo ustvarjalno energijo.

Lev

Vaši otroci bodo odigrali glavno vlogo pri vašem dozorevanju, od njih se boste veliko naučili. Na poslovnem področju boste kot vedno blesteli, drugim boste pomagali pri reševanju njihovih nalog. V ljubezni bo pestro.

Devica

Da bi se fizično in psihično dobro počutili, boste potrebovali urejeno intimno življenje. V prostem času se boste začeli ukvarjati z neko vrsto raziskovanja - za uslugo nekomu ali za to, da bi drugim pomagali.

Tehtnica

Spoznali boste, da vaše možnosti dozorevanja in sposobnosti spreminjanja sebe postajajo odvisne od odnosa s partnerjem. Poskrbeli boste za premoženje svojega partnerja ali obratno. V ljubezni bo nastopilo zatišje.

Škorpijon

Na poslovnem in finančnem področju bodite izjemno pošteni, saj obstaja možnost težav z davčno službo. V odnosu do drugih boste tolerantni, včasih celo preveč. Izogibajte se tistih ljudi, ki vam jemljejo energijo.

Strelec

Vaše intelektualne sposobnosti bodo odigrale pomembno vlogo pri spremembi načina življenja. Planeti vas bodo podpirali pri izkazovanju vaših sposobnosti v službi. S partnerjem bosta razmišljala o novi naložbi.

Kozorog

V odnosih z drugimi postajate ostri, a vas vseeno ljudje spoštujejo in vas prosijo za nasvete. Vaš vpliv na partnerja bo močan. Na poslovnem področju boste poželi pohvale, na ljubosumnost nekaterih pa se ne boste ozirali.

Vodnar

Vaša motivacija bo temeljila na želji po izpolnitvi vaših osebnih ciljev. Sebi in drugim boste želeli dokazati, da ste še vedno sposobni dobro izkoristiti vse svoje sposobnosti. Na čustvenem področju je čas, da razčistite sami s seboj.

Ribi

Ker vas bo strah, da vas drugi ne bi sprejeli, svojih idej in razmišljanja ne boste zaupali drugim. Vaša čustva bodo globoka, vendar jih boste sposobni kontrolirati. Na poslovnem področju se boste odločili, da krenete po lastni poti.