Oven

Novice, ki jih boste prejeli od partnerja, vam bodo všeč in vaše upanje, ki ste ga gojili vrsto let, se bo obnovilo. Sprejmite ponudbo za priložnostno delo, nekaj več denarja vam ne bo škodovalo. V službi ni čas za tveganja.

Bik

Šalili se boste na svoj in na tuj račun in tako pregnali skrbi. Čeprav načrtovanih del na poslovnem področju ne boste v celoti izpeljali, se vam obeta večji finančni dobiček. Ravnanje prijatelja vas bo zabavalo.

Dvojčka

Kljub potrebnemu počitku ne boste mirovali, z angažiranostjo boste dosegli zelo lepe rezultate. Razbremenili se boste in oddahnili, ko boste ugotovili, da vam je partner pripravljen pomagati, pa tudi prijatelji vas bodo podprli.

Rak

Ne razmišljajte o službeni spremembi, ker se vam lahko še nekaj časa ne bo pojavila priložnost za to. Poskusite z igrami na srečo. Preveč ste se odtujili in ohladili do partnerja - skušajte nekoliko popraviti ta odnos.

Lev

Partnerju boste pomagali, da bo spoznal, kje naj išče vzrok za težave v službi. Tako na poslovnem kot na ljubezenskem področju boste želi sadove in občudovanja, priznanje boste dobili tudi tam, kjer ste ga najmanj pričakovali.

Devica

Ne pričakujte pomoči od drugih, če je tudi sami niste pripravljeni nuditi. Za izboljšanje finančnega stanja se obrnite na starejšo osebo v sorodstvu. Vaše psihično in fizično počutje bo zelo dobro, pokazali boste veliko sočutnosti.

Tehtnica

Slovo od prijatelja ne bo slovo, ampak začetek novih, obetavnih odnosov. Previdni bodite, komu boste denar posodili, pomagajte si s pisnim dogovorom. Odnosi s partnerjem se bodo izboljšali, bodite pozorni na neiskrenost drugih.

Škorpijon

Zanikanje lastnih čustev in potreb lahko vodi tudi do zdravstvenih težav. Opogumite se in povejte tistim, katerim ste to nameravali, kaj vam leži na srcu. Odpočijte se od napornih dni in si privoščite nekaj počitka.

Strelec

Vaše težave, povezane s sorodniki, se bodo razrešile z vašo novico o novi ljubezenski zvezi. Zadovoljstvo in srečo si bosta delila skupaj s partnerjem. Na finančnem področju bodite previdni, plačajte svoje račune v roku.

Kozorog

Neodkrit odnos do sorodnika vam ne bo v korist, vendar vas to ne bo obremenjevalo. Čakajo vas ugodne poslovne novice, ki bodo presenetile tako vas kot partnerja. Za sproščanje emocionalne energije poskusite pisati ali slikati.

Vodnar

Vaše ideje o novem poslovnem partnerstvu bodo obetavne, vendar ne tako hitro uresničljive. Na ljubezenskem področju se ne odločajte prehitro, dobro pretehtajte argumente za in proti. Potrebujete sprostitev in počitek

Ribi

Jezili se boste nad življenjem, zdelo se vam bo, kot da se je vse zarotilo proti vam. Tako na poslovnem kot na ljubezenskem področju boste s prijazno besedo veliko dosegli. Skušajte pripombe do prijateljev zadržati zase.