Oven

Srečnejši bi bili, če bi poskušali spremeniti nekatere lastnosti svojega značaja. Sprejmite življenjska dejstva takšna, kot v resnici tudi so. Ne skušajte s prevaro doseči želenega, okoliščine bi se lahko obrnile proti vam.

Bik

Poskušajte se bolj obvladovati na čustvenem področju, da se ne bodo pojavile nepotrebne težave. V odnosih s prijatelji boste odprto izražali svoje občutke, pazite le, da si izberete pravi trenutek. Oživela bodo vaša upanja in želje.

Dvojčka

Vaš trud na poslovnem področju bo primerno nagrajen. Kljub neodločnosti boste sprejeli predlog vaših nadrejenih. Nepotrebni izdatki vašega partnerja vas bodo jezili, vendar bosta kmalu sklenila dogovor.

Rak

Prednost boste dajali materialnemu področju in otipljivim dobrinam. Izboljšali boste odnos s sorodniki, nekoliko tudi spremenili stil izražanja in vedenja. Zaradi odprtih finančnih vprašanj boste pozabili na prijetne trenutke v življenju.

Lev

Harmonija razuma in čustev se bo dobro odražala v vseh vaših odnosih, še posebej v odnosu s partnerjem. Popolna kontrola nad samim seboj vam bo pomagala ohranjati mirno kri takrat, ko bo to potrebno. Klic od daleč.

Devica

Previdneje izbirajte prijatelje, saj vam je vaša zaupljivost v preteklosti že prinesla razočaranja. Prednost boste dajali tradicionalnim načelom in vrednotam. Privlačevalo vas bo vse, kar je skrivnostno, zato boste imeli veliko dela.

Tehtnica

Od partnerja boste zahtevali svoj prav, ne da bi pri tem pomislili, ali je resnica res na vaši strani. S potrpežljivostjo boste lažje sprejeli spremembe na poslovnem področju. Vaša pričakovanja glede dopusta se bodo uresničila.

Škorpijon

Kljub dobri družbi in prijetnim sodelavcem boste še največ miru in zadovoljstva našli doma, v krogu partnerja in otrok. Do izraza bo prišla vaša škorpijonovska narava, ko boste s znanjem osvojili srca mladih.

Strelec

Vaša poduhovljenost, način razmišljanja in tolerantnost znajo prebuditi čustva osebe, s katero ste v poslovnem kontaktu. Ne umikajte se pred konkurenco na poslovnem področju, saj zmorete veliko več, kot si mislite.

Kozorog

Rekli boste zbogom preteklosti in dosedanjemu načinu življenja. Žrtvovali boste svoj prosti čas in skupaj s partnerjem dodelali nekaj načrtov za bližnjo prihodnost. Nekdo si želi vaše pozornosti in ljubezni.

Vodnar

Doslednost vam prinaša uspeh tako na čustvenem kot na poslovnem področju. Nekoliko občutljivejši boste, vendar tudi požrtvovalni, s čimer boste razbremenili partnerja. Vaša intuicija se bo tudi tokrat potrdila.

Ribi

Vaše misli bodo nekoliko nejasne in neurejene, težko jih boste uskladili s čustvi in vsakdanjimi obveznostmi. Želja po spremembah je le na vaši strani, vendar vam je zadnje čase tudi partner začel slediti. Poskrbite za fizično zdravje.