Oven

Na poslovnem področju se boste izkazali z ostroumnostjo, vzdržljivostjo in poštenostjo, obeta se vam napredovanje. Le redkokdaj boste videni sami, drugi se bodo radi zatekli k vam po nasvet ali tolažbo.

Bik

Imate radi ljudi, vračali vam bodo z iskreno naklonjenostjo in ljubeznijo. Zavedali se boste, da na poslovnem področju lahko uresničite vse, kar si zaželite. Daljše potovanje bo odigralo večjo vlogo v vašem življenju.

Dvojčka

Niste naivni in točno veste, kdaj je potrebno molčati, da se pred drugimi kažete zelo modri. V službi boste dosegli komercialni uspeh, ki ga boste delili z drugimi. Bodite pošteni do sebe in si priznajte, da vam je nekdo pri srcu.

Rak

Iz svojih talentov boste v službi znali potegniti korist, vedeli boste, kaj vam je storiti na finančnem področju. Občutek lastne vrednosti boste podoživeli prek mlade osebe v sorodstvu. Če želite razumeti druge, morate najprej razumeti sebe.

Lev

Pravilno boste analizirali posel in se s tem dokazali pred sodelavci in prijatelji. Dva izvora prihodkov vam bosta omogočila finančno ravnovesje, kar vam bo še posebej všeč. Nekoga boste pritegnili z neformalnim obnašanjem.

Devica

Uresničili boste vse cilje, ki so pomembni za vašo sigurnost. Karkoli boste počeli, vaša družina bo odigrala veliko vlogo in vas podpirala. Izpolnila se vam bo želja po tem, da živite svoje življenje. Vaša domišljija ne bo poznala meja.

Tehtnica

Le malo ljudi ve, kaj se dogaja za zaprtimi vrati vašega doma, imate popolnoma prav. Kot odličnemu poznavalcu financ vam bo uspelo nekaj, zaradi česar vas bodo drugi občudovali. Ponovno boste v središču pozornosti.

Škorpijon

Z notranjim občutkom za pridobivanje finančnih sredstev si boste ustvarili materialno bogastvo. Udeležili se boste prostovoljne akcije, kjer se boste lahko dokazali tudi kot osebnost. V službi ovir ne bo.

Strelec

Vaš sistem vrednot bo v neposredni povezavi z vašo sposobnostjo izražanja ljubezni, partner in bližnji bodo to najmočneje občutili. Vaše delo bo tokrat vključevalo tudi manipulacijo s tujim denarjem. Vaše skrite strasti bodo prišle na dan.

Kozorog

Na druge imate usoden vpliv, zato boste vedno v središču pozornosti. Partner vam bo z veseljem pomagal pri nekem hišnem delu. Na finančnem področju boste naleteli na nepričakovano podporo. V ljubezni je čas, da začnete znova.

Vodnar

Ker znate narediti zabavno in prijetno vzdušje tudi tam, kjer je to najmanj mogoče, bo vaša priljubljenost narasla. Podredili se boste strogemu režimu prehrane, všeč vam bo vse, kar je nevsakdanje.

Ribi

Življenje opazujete v njegovem pravem spektru; vedeli boste, da ste povsod dobrodošli zaradi vaših osebnih kvalitet. Veliko energije boste vložili v hobi, v katerem resnično uživate. Čaka vas zveza z osebo, ki si jo že dlje časa želite spoznati.