Oven

Razvajali vas bodo in vaša pričakovanja bodo izpolnjena. Nekdo ima zaradi vas slabo vest, opravičilo, ki ga boste prejeli, prihaja res iz srca. Dobro finančno stanje vam bo omogočilo nekaj dodatnih izdatkov.

Bik

Osredotočili se boste na čustveno zadevo, o kateri veliko razmišljate, in se še pravočasno odločili. S partnerjem bosta skupaj načrtovala bližnjo in daljno prihodnost, pri tem pa ne delajte računov brez krčmarja.

Dvojčka

Ker boste zaupali svojim sposobnostim in pričakovali partnerjevo razumevanje, boste ta dan posvetili sebi in svojim željam. Sorodniki vas bodo prijetno presenetili, pa tudi vi njih. Držalo se vas bo prijetno razpoloženje.

Rak

Pomagali boste nekomu, ki nima vaših intelektualnih sposobnosti. Dobro se boste soočali z vsakdanjikom, pa tudi partner vam bo stal ob strani. Nekoliko več pozornosti namenite svojemu zdravju, odpravite se v planine.

Lev

Vaša posvečenost duhovnim dobrinam in medsebojnim odnosom bo zelo velika, zaradi vaše pozitivnosti boste zaželeni v vsaki družbi. Odgovornosti, ki jih imate v službi, boste dobro obvladovali. S partnerjem bosta našla skupni jezik.

Devica

V službi vam bodo nadrejeni pokazali spoštovanje, ki ga niste pričakovali. S partnerjem bosta soglašala glede neke zadeve, skupaj bosta poiskala tudi primerno rešitev. Vaši načrti se bodo kmalu začeli uresničevati.

Tehtnica

Ker boste življenje sprejemali intuitivno in spontano, vam bo samo prineslo to, po čemer toliko hrepenite. Novice, ki jih boste slišali, bodo na določen način spremenile vašo prihodnost. Diplomatski boste in povsod uspešni.

Škorpijon

Nadrejeni v službi vas bodo prijetno presenetili, vi njih pa z izjemno dobro opravljenim delom. Samski škorpijoni bodo na dobri poti k sreči v dvoje, pri vezanih pa se bosta poglobila čustva in strasti.

Strelec

Osebe, ki so v vaši bližini, vam bodo veliko nudile, tako v duhovnem kot v materialnem smislu. Poskrbeli boste za svojo notranjo urejenost in na to spomnili tudi vašega partnerja. Poslovili se boste od preteklosti in se zazrli v prihodnost.

Kozorog

Družba, v kateri se trenutno gibljete, je prijetna in temu primerno bo tudi vaše razpoloženje. V službi boste razjasnili neko skrivnost, za kar vam bodo nadrejeni in sodelavci hvaležni. Presenečeni boste nad ravnanjem znanca.

Vodnar

Vaše finančno stanje bo dobro, čustveno življenje urejeno, tudi v službi bo vladalo prijetno vzdušje. Presenetila vas bo oseba, ki vam bo ponujala roko. Ob koncu dneva boste širili vedro razpoloženje v neki nenavadni družbi.

Ribi

Vaša kreativnost se bo odlično odražala na vseh področjih, tudi pri in kuhanju v domačem krogu. Prijetne novice, ki jih boste slišali od sorodnika, vas bodo pritegnile. V partnerski odnos boste vnesli nekaj svežine.