Oven

Dokler boste mislili, da v službi ne boste zmogli, bodo tudi vaša prizadevanja zaman, otresite se strahu in dvomov. Svojo radovednost boste tešili na različnih tečajih in druženjih, odpirala se vam bodo nova obzorja.

Bik

Našli boste smisel, ki vam bo pomagal na poti k osebnemu zadovoljstvu, boljšim odnosom, večji zrelosti in humanitarnosti. Oboroženi s številnimi izkušnjami, boste odhiteli novim zmagam naproti.

Dvojčka

Strah običajno duši napredek in ravno to je tisto, česar si v tem trenutku ne morete privoščiti. V vseh poslovnih in finančnih zadevah se vam bo nasmehnila sreča. Bliža se poseben dogodek v domačem krogu.

Rak

Intenzivno delovno obdobje bo kmalu za vami, prihaja čas za počitek in stvari, ki jih imate radi. Optimizem vam bo v pomoč, ko se boste pogovarjali o neki pomembni odločitvi. Ne bodite tako negotovi glede vaše ljubezni.

Lev

Močnejši in samozavestnejši boste, če boste upoštevali meje drugega človeka in se boste bojevali za to, da drugi ne prekoračijo vaših. Imejte do življenja pozitiven odnos, pa boste kmalu želi najboljše sadove.

Devica

Za nalogo v službi se boste morali nekoliko bolj potruditi, zato pa bo občutek ob uspehu toliko slajši. Imeli boste priložnost, da se izkažete na področju, ki vam zelo veliko pomeni. Čaka vas nekaj romantičnih trenutkov.

Tehtnica

V službi bodo medsebojni odnosi zahtevali natančnost in zavzetost pri delu. Če boste upoštevali prijateljev nasvet, se bo vse izteklo tako, kot ste pričakovali. V neki osebni zadevi se opogumite in ukrepajte.

Škorpijon

Nekdo se bo oglasil z zanimivim predlogom in ker vas že od nekdaj pritegujejo tvegani posli, bi vas utegnil zanimati. Pri finančnih zadevah upoštevajte mnenje svojega partnerja. Sreča v ljubezni.

Strelec

Ker imate nadrejenim kaj pokazati, lahko od njih zahtevate tisto, kar ste nameravali v bližnji preteklosti, pa si niste upali. Čeprav boste večino časa z obema nogama trdno na tleh, vas bo včasih zaneslo daleč stran.

Kozorog

Poslovna poteza iz bližnje preteklosti se bo izkazala za zelo dobro, še posebej vas bodo razveselile novice, ki jih boste kmalu slišali. V ožjem družinskem krogu se boste lahko zanesli drug na drugega.

Vodnar

Nalogo v službi boste uspešno pripeljali do konca takrat, ko boste tudi sami pri sebi prepričani o uspehu. Oborožite se s pozitivno energijo in dosegli boste prav vse, kar si želite. Nekdo je nad vami navdušen.

Ribi

Če boste že vnaprej mislili, da boste s svojo trdno voljo in pogumom premostili na videz še tako zapletene težave, vam bo to tudi v resnici uspelo. Imeli boste priložnost, da iz svojega življenja napravite prav to, kar hočete.