Oven

Vsak vaš dan bo praznik in prazniki so vedno nekaj posebnega. Možnosti na finančnem področju so v tem trenutku polovične, vendar poskusiti ni greh. Prav je, da ste zgovorni, vendar pustite tudi partnerju do besede.

Bik

Kakor vidimo sebe, nas vidijo tudi drugi, zato pojdite ven z visoko dvignjeno glavo, odločni in samozavestni. V odnosu do partnerja boste vozili slalom in srečno prišli na cilj. Če se boste v službi uprli, se boste morali soočiti s posledicami.

Dvojčka

Prosti čas boste izkoristili racionalno in se obenem imeli lepo; želeli si boste, da neko srečanje ne bi nikoli minilo. Na vašem poslovno-finančnem področju večjih sprememb še ne bo. Napolnite pljuča s svežim zrakom.

Rak

Kljub norčijam vašega sodelavca ne boste prekršili pravil lepega obnašanja. Lahko ste srečni, saj se vam na finančnem področju odpira možnost, ki so jo drugi zapravili. Oddih bo dovolj dolg, da boste lahko sprostili vaše možgane.

Lev

Včasih se moramo v službi podrediti, tudi če vemo, da drugi nimajo prav. Uspešno se boste izognili tistim, ki bi se vam radi preveč približali ali poskušali več zvedeti o vašem zasebnem življenju. Ponudite partnerju več svobode.

Devica

Ste oseba, na katero se drugi vedno lahko zanesejo, ne bodite skromni in si priznajte svoje kvalitete. Nadrejeni se bodo na vaš nov predlog prijazno odzvali. Velikokrat boste z svojim ravnanjem, drugim za zgled.

Tehtnica

Odgovorno delo bo od vas zahtevalo popolno predanost, zato vam bodo prijetni večeri v partnerjevi družbi ustrezali. Bogati ste tako v smislu denarja kot v smislu duhovnega bogastva. Ne dovolite si, da vas spravijo v zadrego.

Škorpijon

Ker imate radi življenje, ga boste znali živeti in se ga veseliti iz trenutka v trenutek. Na finančnem področju se boste znašli tam, kjer ste si želeli biti. Dolgo vas bodo prepričevali o novi poslovni možnosti.

Strelec

Držite na očeh ljudi, ki delajo z vami ali za vas. Delavnik boste prilagodili novim metodam v službi, svojemu partnerju in družini. Ne naprezajte telesa prek njegovih meja, privoščite si dovolj spanja in počitka.

Kozorog

Močno željo po radovednosti in po tem, da stvari delate na svoj način, boste lahko uresničili. Dom in družina bosta v središču vaše pozornosti, utrdili boste spoznanje o tem, kdo pravzaprav ste. Utrdili boste finančno gotovost.

Vodnar

Krajše poti in poslovni odnosi s sorodniki ali sosedi bodo bistveno prispevali k stanju vašega duha. Čas je ugoden za nove pogodbe, pisanje, študij in komunikacijo. Če boste partnerju pravilno izrazili svoje želje, jih bo upošteval.

Ribi

Na poslovno področje ne boste spustili nobenega vsiljivca, okrepile se bodo vaše finančne sposobnosti in možnosti zaslužka. Z večjim prilivom denarja se bo povečalo tudi vaše samospoštovanje. Čas je ugoden za nove investicije.