Oven

Še veliko vode bo preteklo, preden bo kdo lahko omajal vaš službeni in poslovni položaj. Vedite, da smo ljudje popolni prej v očeh drugih kot v lastnih. Poskrbite za več fizičnega gibanja v naravi, bodite aktivni.

Bik

Brez pomislekov boste prevzeli novo nalogo, zaradi česar vas bodo mnogi občudovali. Čeprav ste običajno radodarni, boste tokrat mislili tudi na lastno korist. Od partnerja in življenja boste dobili vse, kar potrebujete.

Dvojčka

V službi bodite pozornejši, sicer boste osrečili napačne ljudi. V odnosu do partnerja si začrtajte, kaj je za vas sprejemljivo in kaj ne. Skladno z dogodki boste spremenili nekaj svojih življenjskih navad. Čudeži se še dogajajo.

Rak

Kako malo je včasih potrebno, da se dogodki razvijejo čisto drugače. Ker si ne morete zamisliti, da bi posedali brez dela, se odločite za takšno, ki bo zabavno in vas ne bo preveč izčrpalo. Ne ozirajte se za namigovanji v svoji okolici.

Lev

Nadrejeni vas bodo sodili po opravljenem delu, potrudite se in utrdite svoj položaj. Izbrali boste najboljšo izmed vseh finančnih možnosti. Nič ni narobe, če se s spomini včasih vrnete v mlajša leta. Goreče boste ljubili.

Devica

Za napredovanje in spremembe na poslovnem področju lahko dober zgled dobite pri tistih, ki so že uspeli. Z diplomatskimi sposobnostmi bi se lahko dobro odrezali tudi na področju politike. Bodite zmerni v vsem, kar počnete.

Tehtnica

Vaši posli bodo cveteli, pred vami je obdobje materialnega in duhovnega blagostanja. Pokazali boste veliko posluha za partnerjeve muhe, kar bo znal spoštovati. Če presodite, da vam neka stvar škodi, se ji preprosto odpovejte.

Škorpijon

Pripravljeni ste sprejeti vse spremembe, ki jih prinaša življenje, zato se bodo mnoge vaše želje uresničile. Manjše finančne težave so le vmesna postaja na vaši zanesljivi poti do uspeha. Težko se boste zadrževali doma.

Strelec

Na poslovnem področju boste morali sami stopiti v akcijo, vendar ne pričakujte od sebe preveč. Dobre novice bodo pregnale vaše finančne strahove. Majhni prepiri še ne uničijo zveze, ravno nasprotno.

Kozorog

V službi boste zgovorni, kar bo vašim sodelavcem zelo všeč. Našli ste ključ do uspeha, ki pravi, da je stranka kralj in ima vedno prav. Najboljša terapija za vaše nekoliko slabše počutje je ljubezen. Odkrili boste čustveno svobodo.

Vodnar

Konkurenca je huda, zmagujejo le najboljši in vi ste zagotovo med njimi. Na finančnem področju je prišel trenutek pomembne odločitve, hitite počasi. Včasih je dobro vedeti, da se na cilj lahko pride tudi po ovinkih.

Ribi

Izkušnje so vas naučile, da je vsak cilj dosegljiv, če vložite vanj dovolj truda in volje, z zaupanjem vase vam bo ponovno uspelo. Ne dovolite si, da vaš odnos s partnerjem ostane le pri spominih, skupaj ustvarjajta novo prihodnost.