Oven

Iz navade boste naredili nekaj, kar bo vaš sodelavec razumel kot izziv, zato vam bo tudi sam ponagajal. Novica na čustvenem področju vam bo pomagala, da boste izbrali med dvema, enako privlačnima, možnostma.

Bik

Če se boste nove naloge lotili samozavestno in s potrebno mero odločnosti, vas v službi nihče več ne bo mogel zaustaviti. Ne obračajte hrbta tistim, ki so na vaši strani. Ne izbirajte si ciljev, ki jih ni mogoče uresničiti.

Dvojčka

Tudi če vas bo kdo vabil s predlogi za spremembo službe, ostanite raje zadržani in počakajte na pravilni vrstni red načrtovanih dogodkov. Nekdo bo poskušal pritegniti vašo pozornost, če ne drugače, pa z govoricami in izzivanjem.

Rak

Čeprav vas sodelavec iz dneva v dan bolj ceni, se z neko vašo odločitvijo ne bo strinjal. Spremembam, ki se vam v kratkem obetajo na čustvenem področju, se boste zlahka prilagodili. Pri zdravljenju poiščite naravne alternative.

Lev

Poslovna srečanja in pogovori, od katerih bo odvisna vaša poslovna prihodnost, se bodo dobro končali - bolje, kot ste predvidevali. Skrb, ki jo imate na čustvenem področju, bo kmalu pozabljena, predali se boste zabavi in veselju.

Devica

Ne bodite neučakani na poslovnem področju, saj vam je že jasno, da je tokrat sreča na vaši strani. Na čustvenem področju se prepustite lasnim čutom in odpustite partnerju drobno napako iz preteklosti, ko je pozabil na dano obljubo.

Tehtnica

Kljub temu, da boste poslušali nasvete in pripombe sodelavca, boste na koncu le naredili po svoje. Partnerju boste z nekim dejanjem povedali več, kot bi z besedami. Sledite toku dogodkov in ne prehitevajte časa z dejanji.

Škorpijon

Ne čakajte na ugodnejši trenutek, ampak pohitite in si zagotovite prednost pred nekom, ki delo opravlja z levo roko. Ker se partnerjevi načrti in interesi razlikujejo od vaših, je tokrat bolje, da vi popustite.

Strelec

V prihodnjih dneh se res ne boste mogli pritoževati nad tem, da vam je dolgčas. Srečanje, na katero boste povabljeni, bo presenetilo partnerja in še nekoga drugega. Nevezani strelci bodo prejeli novice, ki jim bodo ogrele srce.

Kozorog

Vpliv Marsa vam bo povzročil pravi mali kaos tako na čustvenem kot na poslovnem področju. Vzemite si čas za premislek in kasneje izpeljite nameravano. Ne zaupajte svojih srčnih skrivnosti drugim.

Vodnar

Ne dovolite si, da vas potegne v vrtinec nenačrtovanih poslovnih dogodkov, sami boste le težko našli izhod. Obnovili boste neko staro prijateljstvo, na čustvenem področju pa se predali valovom strasti in presenečenj.

Ribi

Pozitiven vpliv planetov vam prinaša ugodne novice na poslovnem in pravnem področju, zadeve boste obvladali tako, da se bo marsikdo čudil. V odnosu do partnerja ne bodite prenagli, poskušajte ga bolje razumeti.