Oven

Če te dni načrtujete kaj večjega, ste izbrali pravi čas, brez tveganja lahko začnete uresničevati svoje načrte. V zvezi z uradno zadevo ne hitite z odgovorom, stvar dobro premislite. Za svojo srečo ste odgovorni predvsem sami.

Bik

Ne odnehajte sedaj, ko ste v neki zadevi čedalje bližje resnici. Čeprav se vam včasih zdi, da vam gre vse narobe, bi si marsikdo želel biti v vaši koži. Nekomu ste vzeli srce. Previdnejši bodite pri vožnji na daljše relacije ali v tujino.

Dvojčka

Pred vami je uspešno obdobje, v katerem boste okolici dokazali, da znate in zmorete, samo če hočete. Oseba, ki ji zaupate, vas ne bo razočarala. Na čustvenem področju prihajajo tudi za vas boljši časi.

Rak

Na poslovnem področju boste sami utemeljili zadeve in začutili, da je to tisto pravo. Otresli se boste nepotrebnih skrbi. Hrepenenje po potepanju je v vas že dozorelo, razmislite o prihodnjem potovanju.

Lev

Za poslovni uspeh bo tokrat štelo samo dobro in kakovostno opravljeno delo. Na stvarnost boste gledali razumsko in se obenem prepuščali lepim stvarem. V ljubezni pazite, da ne bi za seboj puščali zlomljena srca.

Devica

Za dosego svojih ciljev boste uporabili nekoliko nenavadne metode, vendar bo vaš cilj opravičil sredstva. Zvezde bodo poskrbele za uspeh v denarnih zadevah. Ne boste verjeli, kdo bi vas rad zvabil v svoj objem.

Tehtnica

S premislekom se boste poglobili v svoj poslovni položaj in ugotovili, da izhod ni prav nič zapleten. Vaša vztrajnost v službi bo kmalu obrodila sadove. V ljubezni pustite času čas, da opravi svoje. Čaka vas prijeten obisk.

Škorpijon

Vaš uspeh bo odraz skupinskega dela in ker bodo vsi hoteli doseči dober rezultat, bodo od sebe dali najboljše. Partnerja boste spodbujali k ustvarjalnosti. Z dihalnimi vajami boste dosegli ravnovesje med duhom in telesom.

Strelec

Četudi v službi ne boste vsega pravočasno naredili, vam bo odlično uspelo z improvizacijo. Delovno vzdušje bo sijajno, sodelavci ustrežljivi in prijazni. Zaradi povabila se boste znašli v zadregi, storite, kar vam narekuje srce.

Kozorog

V svoje življenje boste vnesli red in vaša delovna miza se bo kmalu nehala šibiti. Ganjeni boste nad velikodušnostjo partnerja. Nevezane kozoroge bo očaral tisti, ki jim bi vztrajno dvoril. Poskrbite za zdravo prehrano.

Vodnar

Na poslovnem področju boste uprizorili nekaj, kar se bo kasneje izkazalo za odlično rešitev. Nekdo bo zbral pogum in vam zaupal tisti, kar je dolgo skrival v svojem srcu. Zaradi sodelavca se boste znašli v zadregi, a ne za dolgo.

Ribi

V službi prevzemite pobudo sami, ponudite sodelavcem pomoč in se lotite spornih zadev. Ni pomemben način, važna je pot do vaših načrtov. Če le morete, se ne igrajte s čustvi drugih. Nekdo bo privolil v srečanje.